#YFSFgr: Αυτά είναι τα μεγάλα ονόματα-έκπληξη που έκλεισαν. Τρέιλερ φωτιά [video]

Ξεκινάει το Your face sounds familiar με «δυνατά» ονόματα στο διαγωνιστικό κομμάτι. Δείτε το τρέιλερ έκπληξη.

Το YFSF – Your Face Sounds Familiar ανοίγει αυλαία στις 20 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί καθώς πάρα πολλά πρόσωπα πέρασαν από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για να λάβουν μέρος στον καινούργιο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Ωστόσο, αυτοί που πήραν το εισιτήριο για το τάλεντ σόου και θα προσπαθούν να υποδυθούν καλλιτέχνες από την εγχώρια αλλά και διεθνή μουσική σκηνή είναι οι:

Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα.

Συνολικά, θα συμμετάσχουν δέκα διαγωνιζόμενοι πράγμα που σημαίνει ότι απομένουν δυο θέσεις, οι οποίες και θα κλείσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του YFSF .Το σόου αναμένεται να βγει στον αέρα ριζικά ανανεωμένο-νέα επιτροπή και νέα εικόνα- στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή. Το κανάλι έδωσε στον αέρα και το τρέιλερ, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά και…αστείο!

Η Μαρία Μπεκατώρου ,λοιπόν, σε ένα δωμάτιο ,προσπαθεί να πείσει τον εραστή της πως οι μεταμφιεσμένοι άντρες που εκείνος βρίσκει κρυμμένους στον χώρο, δεν σημαίνουν τίποτα, και πως εκείνο που ισχύει είναι…η επιστροφή του YFSF!

Δείτε το νέο τρέιλερ του YFSF: