Έξαλλη η Μεγκι Ντρίο με Βίκυ Καγιά: “Κάνει και δηλώσεις τώρα αντί… Αν δεν ήμουν εγώ…”

Άνοιξε πάλι το στόμα της η Μέγκι Ντρίο.

Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, που έκανε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Μέγκι δεν δίστασε να βγει για άλλη μια φορά στη κάμερα και να μιλήσει «έξω από τα δόντια» , όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει.

Να θυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» δήλωσε ότι μετάνιωσε που έδωσε «ναι» στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model και μπήκε η Μέγκι Ντρίο στο ριάλιτι, αφού είχε έρθει ώς ένα φρέσκο κορίτσι και στη συνέχεια «γκρίζαρε».

Η Μέγκι απαντά στην Καγιά με τα εξής λόγια, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Είμαι έξαλλη με αυτές τις δηλώσεις. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κ. Καγιά που ήταν από τους αγαπημένους μου κριτές μέσα στο παιχνίδι. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως είναι πολύ θυμωμένη και δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις της Καγιά:

Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Αντί να χαίρονται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι συζητούν για εμένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα.

Ας αποφασίσουν τελικά τι θέλουν και ζητάνε για να καταλάβω και εγώ. Αντί να κοιτάνε πώς να βοηθάνε τα κορίτσια που ήταν εκεί μέσα να βρουν δουλειές στο μόντελινγκ, κάθονται και μας σχολιάζουν και κάνουν δηλώσεις.

Αυτοί αποφάσισαν την 20αδα, που ήταν και πολύ τυχερή γιατί πήγε και πολύ καλά. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα