#PowerofLoveGR Σφαγή στον ΣΚΑΙ: Κόβεται ή αλλιώς… Απόφαση ΕΣΡ. Τι κάνει η Μπακοδήμου

Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ για το «Power of Lοve».

Όπως μου έλεγε χθες μέλος του Συμβουλίου τα παραπτώματα για τα οποία έχουν γίνει καταγγελίες είναι πλέον πάρα πολλά και «επιβάλλεται να γίνει συνεδρίαση για το εάν και πως θα συνεχιστεί το ριάλιτι του Σκάϊ».

Οι πρώτες πληροφορίες που μου ήρθαν κάνουν λόγο για πρόστιμο σχετικά με «χαμηλή στάθμη προγράμματος», αλλαγή σήμανσης του ριάλιτι του Σκάϊ και προβολή του μετά τις 23.00 το βράδυ.

Οπότε και υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις ίσως και κόψιμο.

Πάντως στο χθεσινό γκαλά με την έξοδο του Παύλου και τα ξεκατινιάσματα που έγιναν επιβαρύνουν την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή η Μαρία Μπακοδήμου δηλώνει πρόθυμη να μπει πρόωρο τέλος στο ριάλιτι υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα παραμείνει στο δυναμικό του Σκάϊ.

Οι κουβέντες μετά τις καταγγελίες στο ΕΣΡ έχουν φουντώσει εντός του Σκαϊ για το «Power of Love 2» και το ενδεχόμενο να κοπεί πρόωρα δεν είναι πλεόν μια πληροφορία ή ένα σενάριο.

Οι επιλογές είναι δυο… και τις γράψαμε νωρίτερα.

Αποκλειστικό. Σφαγή στον Σκαϊ. Μεσάνυχτα ή «κόψιμο» του «Power of love»

Την ίδια στιγμή η Μαρία Μπακοδήμου δηλώνει πρόθυμη να μπει πρόωρο τέλος στο ριάλιτι υπό την προϋπόθεση βέβαια πως θα παραμείνει στο δυναμικό του Σκάϊ.

Αυτό κι αν είναι άδειασμα. Πάντως για να τα λέμε όπως είναι τα δεδομένα, η Μαρία δείχνει εδώ και καιρό πως δεν περνάει καλά με αυτό που παρουσιάζει…

1 Response
  • νανα1
    25 Φεβρουαρίου, 2019

    ΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΣΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΟ “ΕΥΚΟΛΟ”ΧΡΗΜΑ