Star, συναγερμός στο κανάλι: Χαμός με τη Βίκυ Καγιά, τι συνέβη [φωτο]

Τι συνέβη στο Star με την Βίκυ Καγιά;

Αδιαμφισβήτητα, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού του Star. Ειδικά το GNTM, στο οποίο συμμετείχε ως κριτής – παρουσιάστρια, απογείωνε τις ημέρες προβολής του τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού.

Όλα τα στελέχη του καναλιού Κηφισιάς, εμπιστεύονται απόλυτα της δουλειά του πρώην μοντέλου σε όλα τα επίπεδα.

Προβληματισμός για το Shopping Star

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει ένα θέμα, που αφορά το πρόγραμμα του Shopping Star.

Aπό ό,τι φαίνεται αντιμετωπίζει δυσκολίες. Τα στελέχη του καναλιού αναρωτιούνται… «Πως είναι δυνατόν όταν είχαμε ανταγωνισμό απέναντι μας το My Style Rocks να κάναμε 25% και σήμερα χωρίς ανταγωνισμό να κάνουμε 14,0;».

Είναι λογική απορία τους γιατί πραγματικά αυτή τη στιγμή το ριάλιτι παίζει με απέναντί του μόνο το Power of Love, του ΣΚΑΪ, το οποίο δεν πάει εξαιρετικά καλά και τα προγράμματα που είχε από την αρχή της σεζόν.

Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει προστεθεί ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του στο Open «Για την παρέα» ο όποιος προφανέστατα φαίνεται ότι κλέβει τηλεθεάτριες του Shopping Star.

Ετοιμάζει την απάντησή της η Κηφισιά:

Το κανάλι προβληματίζεται και είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει! Μία από τις απαντήσεις που ετοιμάζεται να δώσει το Star είναι με γκεστ καλεσμένους. Τώρα, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να φέρουν την Ζενεβιέβ Μαζαρί από το GNTM.

Αν πετύχει αυτό το πείραμα είναι πολύ πιθανό να παρελάσουν και άλλοι γκεστ από το Shopping Star. Αυτοί θα δώσουν τις τονωτικές ενέσεις για να ανέβει το σόου στα νούμερα που κανονικά έχει.

Πάντως εχθές το Shopping star στο δυναμικό κοινό έκανε 14,8, έχασε από τον Μουτσινά που έκανε 18,2 αλλά κέρδισε για λίγο το Power of Love που έκανε 14,1!