Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά: Γιατί αποχώρησε από Open – “Δεν πουλάω τηγάνια…”

Γιατί αποχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά από το Open;

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα για την Έλενα Τσαβαλιά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open. Η παρουσιάστρια και η εκπομπή δεν μπόρεσαν να μακροημερεύσουν και το «κόψιμο» ήταν αναπόφευκτο.

Από το κακό στο χειρότερο και «τέλος»

Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε η Έλενα Τσαβαλιά και η νέα εκπομπή του Open, «Μεσημεριάτικα». Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Open έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή, η οποία καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει!

Όπως αναφέρει η ίδια η Έλενα Τσαβαλιά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελε, εννοώντας μάλλον ότι ασχολιόταν πολύ ώρα με… τηγάνια και τσουκάλια.

Αυτό που δεν αναφέρει, όμως, καθόλου η παρουσιάστρια είναι τα πολύ χαμηλά ποσοστά στην τηλεθέαση που έφερνε στο κανάλι του Open.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πτώσεις στα ποσοστά της ήταν συνεχείς και ραγδαίες, φτάνοντας την Πέμπτη 28 Μαρτίου να κάνει το ιστορικό χαμηλό του 1,9% στο δυναμικό κοινό!

Αν ισχύει η οικειοθελής αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά, τότε αυτή η απόφαση μάλλον έλυσε τα χέρια των ανθρώπων του Open, παρά τους έφερε σε δύσκολη θέση.

Τι ισχύει με τα μαγειρικά σκεύη;

Γιατί όμως πούλαγε η Έλενα Τσαβαλιά μαγειρικά σκεύη στην εκπομπής της; Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ώρα πρόκειται για μια ζώνη αγορασμένη από τον Βρυώνη με συμβόλαιο στο Open.

Κάτι που σημαίνει πως η εκπομπή με την Τσαβαλιά θα παίξει ακόμη για μιάμιση εβδομάδα μιας και έχουν «στόκ» εκπομπών – κονσέρβες γραμμένες και μόλις αυτές τελειώσουν θα παίζει μόνο τηλεμάρκετινγκ.

Η ανάρτηση για την αποχώρηση από το Open

Η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου!»