Τι συμβαίνει με γρηγόρη Αρναούτογλου; Σε ποιο κανάλι του χρόνου

Σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται του χρόνου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Ο δημοφιλής παρουσιαστής είναι πολλά χρόνια στον ANT1 έχοντας καταγράψει μεγάλες επιτυχίες. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να φεύγει από το σταθμό του Αμαρουσίου.

Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες και ξεκαθαρίζει πως είναι ευχαριστημένος από το κανάλι. Το ίδιο διαμηνύουν και πηγές της διοίκησης του ANT1, που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φουντώσει η φημολογία για μεταπήδηση του Γρηγόρη σε άλλο σταθμό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει στηρίξει το κανάλι σε δύσκολες εποχές, όπως και το κανάλι έχει από την πλευρά του στηρίξει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντάς του εκπομπές και πλούσια συμβόλαια.

Στον ANT1 ξέρουν καλά πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει ισχυρό χαρτί και δεν είναι λίγα τα κανάλια που θα ενδιαφερθούν για μεταγραφή σε περίπτωση που χαλάσει η συνεργασία τους.

Οι φήμες όμως δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του παρουσιαστή. Σε ποιο κανάλι θα είναι την επόμενη σεζόν;

Αν και οι σχέσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ANT1 είναι πολύ καλές, το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες περί αποχώρησης. Ο ίδιος βέβαια διαμηνύει πως δεν θέλει να φύγει και κλείνει τα αυτιά του στις… σειρήνες.

Ο ANT1 από την πλευρά του θέλει να κρατήσει το ισχυρό χαρτί του σταθμού. Άλλωστε στο σταθμό του Αμαρουσίου είναι ευχαριστημένοι και από την τηλεθέαση και από τον τρόπο που παρουσιάζει τις εκπομπές του ο Γρηγόρης. Παρά τις φήμες λοιπόν, ο Γρηγόρης θα μείνει στον ANT1 και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει για άλλο κανάλι.