#MasterChefGR Μαρία, Ζαχίρ, Ασημίνα: Ποιος αποχώρησε, απίστευτη ανατροπή. Ούρλιαζε η Γιάννα [video]

Ποιος αποχώρησε από το MasterChef με κλάματα και λυγμούς, η Μαρία, ο Ζαχίρ ή η Ασημίνα;

Μπορεί να ήταν ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες στο MasterChef 3, ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει και να μείνει στο MasterChef μετά από την δοκιμασία αποχώρησης.

Στο τέλος μάλιστα έγινε απίστευτη ανατροπή, αφού αποχώρησε με διαφορά μόλις ενός πόντου από τον άλλο παίκτη, ενώ η Γιάννα μόλις το έμαθε ξέσπασε με λυγμούς και ούρλιαζε.

Ο λόγος για τη Μαρία Τσαπράνη, η οποία είχε βγει απευθείας υποψήφια για αποχώρηση από τον Πάνο, τον αρχηγό της ομάδας της, που είχε χάσει στην ομαδική δοκιμασία.

Η Μαρία λοιπόν μαζί με τον Ζαχίρ και την Ασημίνα είχαν ως αποστολή να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του γνωστού σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αυτός που είχε την καλύτερη βαθμολογία από τους τρεις ήταν ο Ζαχίρ, με αποτέλεσμα η Ασημίνα και η Μαρία να βρεθούν μπροστά από τους κριτές.

Η δοκιμασία κρίθηκε στον πόντο, με αποτέλεσμα η Μαρία να συγκεντρώσει μόλις ένα πόντο λιγότερο από την Ασημίνα και έτσι να αποχωρεί από το ριάλιτι.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί συγκέντρωσε 35/40, η Ασημίνα Ουστάλλι 28/40 και η Μαρία Τσαπράνη 27/40.

Η 21χρονη λοιπόν, αποχαιρέτησε με κλάματα τους κριτές και τους υποσχέθηκε πως δεν θα σταματήσει να μαγειρεύει.

Το κουδούνι χτύπησε και η Γιάννα πήγε να ανοίξει την πόρτα. Μόλις άνοιξε και είδε την Ασημίνα, συνειδητοποίησε πως η Μαρία δεν θα επιστρέψει.

Η στεναχώρια της ήταν τόσο μεγάλη που πήγε στο δωμάτιο, έπεσε στο κρεβάτι και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του MasterChef Τιμολέων Διαμαντής.