Open: Ποια η νέα βόμβα με Μουτσινά και Καινούργιου

Ποια η νέα βόμβα στο Open με το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου;

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη το Open, ετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Καινούργιου πήραν το «πράσινο φως».

Μένουν Μουτσινάς, Καινούργιου και Ζαρίφη

Με το Open συνεχίζουν τη συνεργασία τους οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου (χωρίς την ενότητα «διλήμματα») και Κατερίνα Ζαρίφη.

Στο Open, θα δούμε το «Χ-Factor» με τη Δέσποινα Βανδή από τις 10 Απριλίου ως τις 22 Ιουλίου, τον Πέτρο Κωστόπουλο με τη μεσημεριανή εκπομπή τον Σαββατοκύριακου «Όλα λάθος», ενώ πρόταση για τρεις εκπομπές έχει καταθέσει και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αποκαλύψεις από Μαραγκουδάκη

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έδωσε ειδήσεις όπως γράφει η espresso, για το πρόγραμμα τον σταθμού. Είπε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, πέρα από το «Τσαντίρι», μιλά με το κανάλι για μια νέα σειρά, ότι ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης παραμένει στον σταθμό, χωρίς όμως τον «Πρίγκιπα της φωτιάς», ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, καθώς και η σειρά «Για πάντα παιδιά», ενώ το βαρύ πυροβολικό τον σταθμού θα είναι η σειρά τον Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι».