Πάολα, Στην υγειά μας: Η αλήθεια για τσιγγάνικη καταγωγή και πλαστικές [φωτο, video]

Ποιο το μεγάλο ψέμα της Πάολα για την τσιγγάνικη καταγωγή της; Είναι πραγματικά η Πάολα τσιγγάνα και ποιες πλαστικές έχει κάνει;

Η εκπομπή Στην υγειά μας αφιέρωσε μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις.

Η Πάολα είχε κάποτε υποστηρίξει οτι είναι τσιγγάνα, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου, επέστρεψε και επίσημα κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ στις 22:00.

Παρόντες στο στούντιο, δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αλέκος Χρυσοβέργης. H Πάολα τραγουδά μεγάλες επιτυχίες τους.

Η μοναδική Κατερίνα Στανίση αλλά και ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύουν μαζί της διαχρονικά τραγούδια. Η Σοφία Βόσσου με δύο συγκλονιστικά ντουέτα με την Πάολα συγκινούν με τις ερμηνείες τους.

Τα δύο αδέρφια από τον Πόντο ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, με την πολυμελή ορχήστρα τους και την ποντιακή λύρα ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.

Ιδιαίτερη στιγμή η σύμπραξη του Χάρη Βαρθακούρη με την Πάολα που τραγουδούν Γιάννη Πάριο και όχι μόνο. Τέλος, η Αρετή Κετιμέ δίνει το δικό της μουσικό στίγμα.

Την παρέα συμπλήρωσαν: Λάουρα Νάργες, Μπάγια Αντωνοπούλου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μίλτος Καρατζάς, Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ, Δημητρίου, Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαργιόλα, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Αναδιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Αντελίνα Τελώνη, Γιώργος Κατσινόπουλος, Τόνυ Μαυρίδης, Χριστίνα Στεφανίδη και Ιωάννα Σιαμπάνη.

Στο παρελθόν, η Πάολα Φωκά (Παγώνα Καραμήτσιου) είχε πει ψέματα για την τσιγγάνικη καταγωγή της.

Λίγο μετά τον θάνατο του πατέρας της, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook όλο το χρονικό της… πάλης όλων με τον καρκίνο, τους τρεις αυτούς μήνες (από τον Οκτώβριο), που τελικά… δεν κατάφεραν να τον «νικήσουν»!

Όλα αυτά τα έκανε για να αποκαταστήσει την αλήθεια για όλα όσα έκανε η ίδια για τον πολυαγαπημένο της.

Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι τον πήγε στη Γερμανία και πετούσε κάθε Παρασκευή στις στην Ελλάδα μόνο για να είναι συνεπής στις εμφανίσεις της, καθώς, όπως η ίδια γράφει: «Από εκεί ζουν τουλάχιστον 100 οικογένειες και δε θα μπορούσα λείψω σε όποια κακή ψυχολογική κατάσταση και αν βρισκόμουν. Την Κυριακή το πρωί, μετά τη δουλειά, γυρνούσα πίσω στον πατέρα μου».

Η ίδια επίσης ήθελε να διαψεύσει τα ντροπιαστικά σχόλια, που έλεγαν ότι στην τελετή υπήρχαν νταούλια και κάποια ακόμη όργανα σε ήχους πανηγυριού, γιατί «Εμείς δεν είχαμε πένθος, αλλά γιορτή!», όπως έγραψε η ίδια και συμπλήρωσε: «υπήρχαν όργανα, όπως λύρα, ακορντεόν, βιολί και τραγουδιστές για να ψάλουν μοιρολόι».

Η Πάολα μίλησε ανοιχτά για την τσιγγάνικη καταγωγή της και ζήτησε συγγνώμη: «Συγγνώμη πατέρα μου, μάνα μου και αδερφέ μου, που για χάρη της ιδέας, που είχα από παιδί, χρειάστηκε να σας ταράξω αλλάζοντάς σας ταυτότητα!» λύνοντας έτσι το μυστήριο του αν είναι τσιγγάνα ή όχι: «Κανείς απ’ την οικογένειά μου δεν είναι τσιγγάνος».

Η Πάολα μίλησε φυσικά και για τον πάτερ Νικόλαο, ο οποίος τραβούσε βίντεο το Μυστήριο, την κηδεία του μπαμπά της: «όσο για τον πάτερ Νικόλαο, θεωρούμε πως του βγήκε αυθόρμητα και από συγκίνηση προς το πρόσωπο του πατέρα μου, αφού υπήρξαν φίλοι! Μια αυθόρμητη κακή στιγμή».

Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η Πάολα έχει παραδεχτεί στο περιοδικό ΕΓΩ οτι έχει κάνει μόνο μία, στο στήθος, αν και δημοσιεύματα υποστηρίζουν οτι έχει υποστεί “μετάλλαξη” σε σχέση με το παρελθόν.

Διαβάστε ποιος ο 25χρονος σύντροφος της μιλφάρας Πάολας και δείτε πώς ήταν η Πάολα αγνώριστη πριν τις πλαστικές.

1 Response
  • Μιχάλης
    3 Μαρτίου, 2019

    Δεν νομίζω πως έχει ενδιαφέρον αν είναι η δεν είναι τσιγγάνα…
    Όσο για τις επεμβάσεις…. Όλοι μας θέλουμε να είμαστε όμορφοι..
    Γειά σας!! 👍