Συγκλονίζει η Νέγκα: Ποιο το χρόνιο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Ποιο πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί την Aθηναΐδα Νέγκα;

Η Aθηναΐς Νέγκα είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά κομμάτια της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους

Αυτή τη φορά η Aθηναΐς Νέγκα είχε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση και σε ανάρτηση της στο Instagram αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει και πώς αισθάνεται.

Μάλιστα, η Aθηναΐς Νέγκα έδειξε τα σημάδια που έχει, δίνοντας ένα μήνυμα προς όλους όσους αντιμετωπίζουν την ίδια πάθηση. Η παρουσιάστρια ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφία με τα σημάδια της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει τη συγκεκριμένη αυτοάνοση πάθηση εδώ και 30 χρόνια. Μάλιστα, όπως έγραψε στην ανάρτηση της «Η επιστήμη δεν ξέρει γιατί συμβαίνει ξαφνικά αλλά εμφανίζεται σε ένα ποσοστό ανθρώπων ίσα ίσα για να τους χαλάσει την εμφάνιση και την διάθεση για μια ζωή».

Υπάρχουν φάρμακα που όμως δεν την αντιμετωπίζουν απόλυτα και έτσι όλοι παραιτούνται, σύμφωνα με την παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε «η αλήθεια είναι πως με νοιάζει και υπάρχουν στιγμές που με πειράζει πολύ». Η παρουσιάστρια θέλησε με την ανάρτηση της να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια πάθηση.