Διαζύγιο βόμβα Νικολέττα Καρρά-Φώτος Πιττάτζης: Γιατί χώρισαν μετά από 7 χρόνια

Χωρισμός από το πουθενά στην εγχώρια showbiz!

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, παίρνοντας διαζύγιο μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το znews.gr, αποκαλύπτοντας πως η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα έκαναν αρκετές και σοβαρές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους, όμως η οριστική απόφαση για τον χωρισμό πάρθηκε τον περασμένο μήνα.

Πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Το φετινό Πάσχα το πέρασαν χωριστά, με τον Φώτο Πιττατζή να βρίσκεται στην Κύπρο με τους συγγενείς του, την ώρα που η ηθοποιός ήταν στην Ελούντα.

Θυμίζουμε πως η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρευτήκαν στην Κύπρο το 2012.

Οι δυο τους ωστόσο συνεχίζουν να έχουν τακτική επικοινωνία αφού νοιάζονται βαθιά ο ένας για τον άλλον.

Πριν τέσσερα χρόνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό You η Νικολέτα Καρρά ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη και για το αν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος τους. Ας θυμηθούμε τι δήλωνε η ηθοποιός τότε.

Τι είναι ο Φώτος για σένα;

«Εκτός από σύζυγος, όπως σου είπα και πριν, είναι λίγο μπαμπάς, λίγο φίλος και λίγο συμβουλάτορας! Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο μυαλό και στην αντίληψή του και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τον θαυμάζω και για τον οποίο τον παντρεύτηκα. Ο Φώτος αυτήν τη στιγμή είναι όλος μου ο κόσμος, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο!».

Δεν έχεις αισθανθεί ποτέ να περνάτε κρίση;

«Κρίση με την έννοια ότι μπορεί να χωρίσουμε, όχι δεν το έχω αισθανθεί, αλλά έχω νιώσει ότι υπάρχουν περίοδοι που ξαφνικά η επικοινωνία μας λίγο χαλάει και δεν είναι όπως συνήθως».