Τηλεοπτική βόμβα: Σε ποιο κανάλι έκπληξη θα συνεχίσει το «Τατουάζ»

«Μήλον της Έριδος» για τους τηλεοπτικούς σταθμούς αποτελεί ο Ανδρέας Γεωργίου και η ομάδα του.

Όλα τα κανάλια θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους το σεναριογράφο και ηθοποιό που με το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» σάρωσαν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Alpha προσπάθησε να κρατήσει την πετυχημένη ομάδα στο κανάλι, ωστόσο, φαίνεται ο Ανδρέας Γεωργίου έχει διαφορετικά σχέδια και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Μαζί του φυσικά θα πάρει σχεδόν όλη την ομάδα του «Τατουάζ» που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, ενώ, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν το νέο σήριαλ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει έτοιμο και δεύτερο σήριαλ, στο οποίο ωστόσο δεν θα συμμετέχει, αλλά θα έχει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Ποιος όμως κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «ναι» του Κύπριου;

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ANT1 προσπάθησε να τον δελεάσει για να πάει στο Μαρούσι.

Ο Ανδρέας Γεωργίου όμως, φέρεται να μην επιθυμούσε να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ακόμα έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το νέο «Τατουάζ» του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου «έκλεισε» στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η Real οι επαφές ανάμεσα στο κανάλι του Φαλήρου και τους συντελεστές του «Τατουάζ» ολοκληρώθηκαν αισίως.

Μάλιστα, μετά από το τέλος των γυρισμάτων του επεισοδίου-πιλότος, το οποίο επρόκειτο να δείξει σε όλα τα υποψήφια κανάλια, ο Αντρέας Γεωργίου σε επικοινωνία με άλλο τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ότι δεν θα τους στείλει δείγμα της νέας καθημερινής βραδινής σειράς, γιατί έχει ήδη κλείσει αλλού, σφυρίζοντας έτσι τη λήξη στο ματς της διεκδίκησης.

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» με τίτλο, «8 λέξεις», την οποία τώρα την τροποποίησαν σε μορφή σειράς.

Κι αν η τύχη της μιας σειράς φαίνεται να έχει κριθεί, ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τη δεύτερη απογευματινή καθημερινή σειρά.

Στόχος των συντελεστών είναι να σταματήσουν τις αποκλειστικές συνεργασίες και να μοιράζουν τις σειρές τους σε περισσότερα από ένα κανάλια, ως ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής, έτσι ώστε να βγάζουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε ποιος ηθοποιός του Τατουάζ έπαθε εγκεφαλικό.