YFSF Τελικός: Ίαν Στρατής, Κατερίνα Στικούδη. Ποιος ο μεγάλος νικητής, βιογραφικό [video]

Ίαν Στρατής ή Κατερίνα Στικούδη – ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του YFSF 2019; Ποιο το πραγματικό βιογραφικό του και πώς έφτασε ως εδώ;

Στην τέταρτη θέση του YFSF 2019 τερμάτισε ο Αργύρης Αγγέλου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μελίνα Μακρή που εντυπωσίασε.

Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως μόνο ένας ήταν ο νικητής του YFSF 2019. Ποιος ήταν αυτός και ποιο το βιογραφικό του;

Την Lady Gaga επέλεξε να υποδυθεί στον μεγάλο τελικό του YFSF η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή, ερμήνευσε το “Shallow” και ήταν πραγματικά εξαιρετική:

Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε στη σκηνή του YFSF ο Ίαν Στρατής. Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πώς κράτησε το καλύτερο για τον τελικό και καθήλωσε τους πάντες με την ερμηνεία του ως Bruo Mars:

Νικητής του YFSF 2019 ανακηρύχθηκε ο Ίαν Στρατής, που μπορεί να μην κέρδισε στο X-Factor, δικαιώθηκε όμως στο YFSF όπου βγήκε νικητής.

Ίαν Στρατής Βιογραφικό

Ο Ίαν Στρατής γεννήθηκε το 1992.

Τον γνωρίσαμε το 2016, στο X-Factor, όπου και ξεχώρισε για τη σκηνική του παρουσία και τα φωνητικά του προσόντα. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease» και «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης».

Την άνοιξη του 2018, o Ίαν Στρατής πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Cats», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου. Το καλοκαίρι του 2018, ο Ίαν Στρατής κυκλοφορεί την πρώτη solo δουλειά του, με τίτλο “Amazing”.

O Ίαν Στρατής συνυπογράφει, μάλιστα, τους στίχους και τη μουσική του νέου τραγουδιού, με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή, αντίστοιχα.

Ο Ίαν Στρατής πρωταγωνίστησε στην παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε live εμφανίσεις, πρόβες και ηχογραφήσεις νέου υλικού.

Ο Ίαν Στρατής ανακηρύχθηκε νικητής του Your Face Sounds Familiar – YFSF 2019.