Είδηση βόμβα: Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ακυρώνει τον γάμο του [φωτο]

Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ακυρώνει τον γάμο του;

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, έκανε όνειρα για τον γάμο του και μάλιστα είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα, αποφάσισαν ν’ ακυρώσουν το μυστήριο.

O λόγος για την πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Μικαέλα Φωτιάδη και του επί πολλά χρόνια συντρόφου της, Γιάννη Μπορμπόκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση τους, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να επανεξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακύρωσης του επικείμενου γάμου του.

Αν και τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου τους, η μεταξύ τους σχέση διέρχεται μια μεγάλη κρίση. «Θέλουν να δώσουν λίγο χρόνο, για να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα μεταξύ τους», αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση μέχρι να αποφασίσουν πως θα πορευτούν.

Βασική αιτία σύγκρουσης ανάμεσά τους, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι η επιθυμία της Μικαέλας Φωτιάδη να εστιάσει στην καριέρα της και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.