Πάνος Ζάρλας κηδεία: Πότε θα γίνει τελικά, γιατί καθυστερεί. Ανάστατοι οι παίκτες του Power of Love

Πότε θα γίνει τελικά η κηδεία του Πάνου Ζάρλα και πού; Γιατί καθυστερεί;

Ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love, του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, έχασε τη ζωή του την Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του, σε ηλικία 28 ετών, έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα καθυστερεί, ενώ οι παίκτες του Power of Love είναι ανάστατοι. Τι συμβαίνει;

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στην ιδιαίτερα πατρίδα του, στη Στύψη Λέσβου.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την κηδεία του Πάνου Ζάρλα να γίνεται τη Δευτερά ωστόσο έγινε αλλαγή στην ημερομηνία. Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 4 του μήνα. Ο λόγος είναι η αναμονή των τοξικολογιών αποτελεσμάτων.

Την ίδια ώρα ανάστατοι είναι οι παίκτες του Power of Love που αναρτούν συγκινητικά μηνύματα στο instragram και σκέφτονται αν θα πάνε στη Μυτιλήνη για την κηδεία του Πάνου Ζάρλα.

Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Μυτιλήνης όπου και μεγάλωσε. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Στύψης.

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα social media. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία». Ο πατριός του συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς έγινε το μοιραίο, αλλά για τις τελευταίες στιγμές του Πάνου Ζάρλα.

Ωστόσο, ο Αποστόλης Τσαπικούνης, που έτυχε να βρεθεί στο σημείο του τραγικού τροχαίου, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημόσιο μήνυμα, στο οποίο περιέγραψε συγκλονισμένος το τραγικό συμβάν.«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί…Έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, η μηχανή του Πάνου Ζάρλα φαίνεται να κινείται μόνη της αμέσως μετά τη σύγκρουση για πολλά μέτρα μέχρι να πέσει κάτω.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα και συμπαίκτρια του στο Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, έκανε μία έκκληση με αναρτήσεις στο Instagram story της, με βάση την επιθυμία του αδικοχαμένου νέου.

Η Στέλλα Μιζεράκη πληροφορεί ότι επιθυμία του ίδιου του Πάνου Ζάρλα αλλά και της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Στη συνέχεια η Στέλλα Μιζεράκη ανέβασε τα στοιχεία του λογαριασμού που μπορεί όποιος θέλει να συνδράμει.

View this post on Instagram

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on