Αποκάλυψη Σπυριδούλας, MasterChef: Παντρεύεται ή χώρισε τελικά;

Τελικά χώρισε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από τον Απόστολο Γερμάνη ή όχι;

Γνωρίσαμε τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μέσα από το φετινό κύκλο του MasterChef. Η 25χρονη από το Βόλο συζητήθηκε όσο κανείς άλλος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Σπυριδούλα ξεχώρισε όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα της, ο οποίος σχολιάστηκε αρνητικά από τους τηλεθεατές. Η φιναλίστ του MasterChef 3 είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είναι αρραβωνιασμένη και ότι θα παντρευόταν στις 8 Ιουνίου.

Ωστόσο, μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής φήμες τη θέλουν να έχει χωρίσει . Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», επήλθε η οριστική ρήξη στο ζευγάρι και δεν θα γίνει ο γάμος. Από την πλευρά της η Σπυριδούλα, ισχυρίζεται ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, απλά το φθινόπωρο γιατί τώρα δεν προλαβαίνουν.

Χωρίζει ή όχι τελικά η Σπυριδούλα;

Οταν ρωτήθηκε ξανά, σε συνέντευξη που έδωσε στο «TV Έθνος», αν έχει χωρίσει με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, για άλλη μια φορά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δήλωσε πως απλά ο γάμος μεταφέρεται, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως δεν έχει χωρίσει με τον Αποστόλη.

Μάλιστα όπως είπε, θέλει πολύ να κάνει οικογένεια. «Όλη η Ελλάδα θα περιμένει ένα Σπυριδουλάκι να βγει απ’ όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφος της Σπυριδούλας, Απόστολος Γερμάνης, έχει μιλήσει με θετικά λόγια για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη:

«Και κακό να έκανε και να είναι αλήθεια αυτά που έκανε και όντως να είναι αλήθεια αυτά που είπε η Άλκηστις, δεν βγαίνεις να πεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο. Όταν δεν αγαπάς εσύ η ίδια τον φίλο σου, τον άνθρωπο, πως μπορείς να είσαι εσύ άνθρωπος; Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, αυθόρμητος και δίκαιος και κάποιους ανθρώπους τους πειράζει και για αυτό ακούγονται αυτά τα λόγια για την Σπυριδούλα.

Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπάθειες χαρακτήρων μέσα σε ένα σπίτι που είναι τόσα άτομα. Σίγουρα δε θα ταιριάξουν κάποια πρόσωπα μεταξύ τους. Το επίπεδο του καθενός το ορίζει ο ίδιος για να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Σπυριδούλας του MasterChef.

1 Response
  • ιανος
    4 Ιουνίου, 2019

    μας καηκαν τα μεζεα !!!!!!!