Απίστευτο με Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαφτίζει την 11χρονη κόρη της. “Η Μελίνα οργανώνει τη…”

Αποφάσισε να βαφτίσει την κόρη της η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η κόρη της Αλέξάνδρας Πασχαλίδου είναι 11 χρονών και πριν λίγο καιρό ταξίδεψε μόνη της από τη Σουηδία στην Ελλάδα για να συναντήσει τη μητέρα της που βρίσκεται εδώ για δουλειές.

Η μικρή Μελίνα όπως είναι το όνομα της είναι πολύ ανεξάρτητη και επικοινωνιακή και στις δηλώσεις που έκανε μαζί με τη μαμά της πριν λίγες ημέρες στο «Καλοκαίρι #not» αποκάλυψε πως πρόκειται να βαπτιστεί, κάτι που είναι δική της επιλογή.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό η Αλεξανδρα Πασχαλίδου μας έδειξε τις μπομπονιέρες που διάλεξε η μικρή Μελίνα για τη βάπτιση της για την οποία είναι ενθουσιασμένη.

Άλλωστε η ίδια μιλά άπταιστα ελληνικά και τις αρέσει πολύ η Ελλάδα, αλλά και το φαγητό στη χώρα μας.

«Η Μελίνα είναι απασχολημένη προετοιμάζοντας τη βάφτιση της. Είναι μεγάλη η ευχαρίστηση για εμένα που τη βλέω τόσο ενθουσιασμένη για όλο αυτό. Τα διάλεξε όλα μόνη της πολύ προσεκτικά – από την νονά, μέχρι τις εθιμοτυπικές μπομπονιέρες με τους μονόκερους.

Παρόλο που στην Ελλάδα συνηθίζεται τα παιδιά να βαφτίζονται μικρά, σκέφτομαι πως είναι καλύτερα που είναι μεγαλύτερη και μπορεί να πάρει μόνη της τις αποφάσεις της», ανέφερε η παρουσιάστρια σημειώνοντας πως από τη δική της ζωη έλειψαν οι νονοί, κάποιοι που να μοιράζονται αυτό το ταξίδι μαζί της.