Στα σύννεφα η Μενεγάκη: Τι συνέβη και χαμογέλασε μετά από μήνες

Η σεζόν τελείωσε για τις καθημερινές εκπομπές και όπως ήταν φυσικό τα επιτελεία των καναλιών μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν την αποτίμηση των μηνών που πέρασαν.

Απο τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τον Ιούλιο του 2019… τα τμήματα με αρμοδιότητα την τηλεθέαση των προϊόντων του προγράμματος… του εκάστοτε σταθμού δούλεψαν πολύ για να έχουμε σήμερα και εμείς τα πρώτα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πρώτη στο δυναμικό κοινό το μεσημέρι αναδείχτηκε η Ελένη Μενεγάκη με 17,7% με δεύτερη την Κουτσελίνη με 15,7% και τρίτη τη Στεφανίδου με 12,8%.

Εδώ να πούμε πώς την ώρα που έπαιζαν όλες οι κυρίες μαζί-δηλαδή απο τη μια το μεσημέρι μέχρι και τις δυο- την πρωτιά έχει η Κουτσελίνη και φέτος όπως και πέρσι. Μάλιστα τους τελευταίους τρείς μήνες της φετινής σεζόν, η Ζήνα ήταν πρώτη με διαφορά απο τις άλλες δυο. ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Ωστόσο το κλείσιμο του Μέγκα και οι μήνες απο Νοέμβριο μέχρι και Μάϊο έδωσαν πρωτιές στη Μενεγάκη και το υψηλότερο βάθρο στο τέλος της σεζόν.

Αντίθετα στο «Γενικό σύνολο» πρώτη ήταν η Τατιάνα με ποσοστά πάνω απο 20% με την Ζήνα ν΄ακολουθεί και την Ελένη να πλασάρεται στην τελευταία θέση.

Σημαντικό πολύ είναι για τη Μενεγάκη το συγκεκριμένο άθροισμα μιας και η χρονιά που έρχεται είναι η δυσκολότερη της καριέρας της. Και έχει κάθε λόγο να χαμογελάει μιας και τα νούμερα αυτά της δίνουν ένα πολύ σημαντικό επιχείρημα προκειμένου να ζητήσει τους συνεργάτες που επιθυμεί.