Ξέσπασε ο Ηλίας Σκουλάς για 19χρονο μάγειρα: “Αυτός ο μαγειράκος ήταν…”

Τι είπε ο Ηλίας Σκουλάς για το περιστατικό στο εστιατόριο του Μποτρίνι;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον μαθητευόμενο μάγειρα σε εστιατόριο του γνωστού σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, που κατήγγειλε κακομεταχείριση και πρόκληση βασανιστηρίων σε βάρος του.

Πρώτος για την υπόθεση μίλησε ο ίδιος ο Ελληνοϊταλός σεφ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του μαθητευόμενου μάγειρα και υποστήριξε πως η αλήθεια θα φανεί.

Ο μαθητευόμενος που κατήγγειλε, μάλιστα, τα περιστατικά βίας στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλοι μαθητευόμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, αλλά δεν μιλούν από φόβο μήπως δεν βρουν δουλειά αλλού.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ήρθε να προστεθεί και το σχόλιο του Ηλία Σκουλά, του αρχιμάγειρα του συγκεκριμένου εστιατορίου, όπου καταγγέλθηκε το περιστατικό, ο οποίος, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης, ένιωσε την ανάγκη να πάρει θέση, καθώς η κουζίνα τελεί υπό τη διοίκησή του.

Στην ανάρτηση, ο αρχιμάγειρας είναι ιδιαίτερα καυστικός και ειρωνεύεται τον μαθητευόμενο για όσα ισχυρίστηκε.

Ο Ηλίας Σκουλάς γράφει συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, «Ο μικρός αδύναμος μαγειράκος, που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο…».

1 Response
  • Las
    8 Αυγούστου, 2019

    Oti oi chef, den einai aparaiteita symbatheis. Kai oti arketoi apo aftous den skotizonte na mageirevoun ta kreata arketei wra, giati afto thewreitai gastronomia apo merikous, alla oxi apo olous.