Τραγικές ώρες για την Βικτώρια Καρύδα: Ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι συμβαίνει με την Βικτώρια Καρύδα;

Δυο μήνες πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια και το PatKiout.gr φέρνει στο φως ένα άγνωστο δράμα της Βικτώριας Καρύδα, του γνωστού μοντέλου και συζύγου του επιχειρηματία με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Ένα δράμα που τη στοιχειώνει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Μια μεγάλη, κρυφή πληγή…

Η μητέρα της παλεύει με τη νόσο του πάρκινσον…

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η καλλονή με Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Ουκρανία, εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια, πριν δηλαδή καλά-καλά γεννηθεί (στις 18 Μαρτίου έκλεισε τα 34), είδε τη μητέρα της να παλεύει με τη νόσο του πάρκινσον…

Ένα πρόβλημα που έδωσε πολλά μαθήματα ζωής και δύναμης στη Βικτώρια αλλά και που την πληγώνει ακόμα και σήμερα πολύ. Η δολοφονία του συζύγου της ήταν η χαριστική βολή…

«Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και η μητέρα του Ουκρανέζα. Για αυτό έχω πάει και στα Καλλιστεία το 2003. Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω αν δεν ήμουν Ελληνίδα.

Ήρθαμε στην Ελλάδα το 2001 όταν ήμουν 17 ετών. Ζούσαμε Αλεξανδρούπολη. Ένας φίλος μου, μού έδωσε μια εφημερίδα, που έλεγε για το casting. Έκανα την αίτηση και με κάλεσαν στην Αθήνα.

Τότε ξεκίνησα το μόντελινγκ και ήρθα στην Αθήνα. Οι γονείς μου έμειναν στην Αλεξανδρούπολη και μετά από τέσσερα χρόνια ήρθαν στην Αθήνα.

Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της προφοράς μου. Κάποιες λίγες φορές μόνο αλλά δεν έδωσα σημασία», είχε πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της όταν συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My style rocks».

Έχει σπουδάσει κομμωτική, αλλά ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star στα Playmate, ενώ το 2004 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός», όπου κέρδισε τον δεύτερο τίτλο.

Στη συνέχεια πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top international models» στο Κίεβο, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο.

Τον Αύγουστο του 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο της Μυκόνου και τον Οκτώβριο του 2018 είδε το όνειρό της να γκρεμίζεται με τον πιο τραγικό τρόπο…