Έγκυος στο τέταρτο παιδί η Κέιτ Μίντλετον; Οι αλλαγές στην εμφάνιση που την πρόδωσαν

Ποια στοιχεία “δείχνουν” προς τέταρτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον;

Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ συνόδευσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στο σχολείο.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε ποτέ πως της αρέσουν τα παιδιά. Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια με τρία αδέλφια η ίδια, λίγους μήνες πριν ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Λούις είχε αναφέρει πως επιθυμεί και τρίτο παιδί αλλά θα έπρεπε να πείσει τον σύζυγό της.

Τώρα, που ο πρίγκιπας Λούις είναι ήδη 16 μηνών υπάρχουν ενδείξεις πως η Κέιτ Μίντλετον σύντομα θα ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια», σχετικά με την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Σύμφωνα πάντα με την βασιλική συντάκτρια Santos López, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσαν τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο, η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας, εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και με πιο φωτεινό χρώμα, ως σκούρα ξανθιά.

«Κάθε φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López.

Η ίδια υποστήριξε πως έχει και δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η ατζέντα με τις βασιλικές υποχρεώσεις της έχει «κλείσει».

Αυτό σημαίνει πως επειδή η Κέιτ Μίντλετον σε όλες τις εγκυμοσύνες της υποφέρει από πρωινές ναυτίες θα σταματήσει τα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.