Στικούδη: Το τραγικό στιλιστικό λάθος που δεν πρόσεξε κανείς. Πήγε σε βάπτιση με… [φωτο]

Ποιο το τραγικό λάθος της Κατερίνας Στικούδη;

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου πριν από λίγες ημέρες βάφτισαν την κόρη τους και οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν πολλοί. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Στικούδη που μάλλον δεν πρόλαβε να ραφτεί και είπε όπως – όπως.

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, την περασμένη εβδομάδα βάφτισε την μονάκριβη κόρη της χαρίζοντάς της το όνομα Μαρία Μελίνα, με νονούς τους επίσης ηθοποιούς Γιάννη Αϊβάζη και Μαρία Κορινθίου.

Κι όπως κάθε βάφτιση, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους αρκετές ημέρες νωρίτερα, έχοντας τον χρόνο να αποφασίσουν τι θα φορέσουν, είτε το αγόραζαν είτε το έραβαν.

Φαίνεται όμως πως η Κατερίνα Στικούδη είτε δεν πρόλαβε να ραφτεί είτε είχε κάποιο ατύχημα λίγη ώρα προτού πάει στο μυστήριο της βάφτισης που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, γιατί δεν δικαιολογείται η εμφάνισή της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το στιλιστικό ατόπημα:

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ με μία εντυπωσιακή ζώνη και διάφανα πέδιλα. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά με χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα ενώ κρατούσε ένα ασημί clutch.

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να εντυπωσίασε με το πολύ κοντό φόρεμά της – εξάλλου διαθέτει καλλίγραμμα πόδια και γυμνάζεται εντατικά – ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή, ήταν οι καρφίτσες που στερέωναν το κάτω τμήμα του φορέματός της (ήθελε άραγε να το κάνει ακόμη πιο κοντό το φόρεμα;).

Πραγματικά, είναι άγνωστος ο λόγος που η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε έτσι σε εκδήλωση και μάλιστα σε μια βάφτιση όπου θα υπήρχαν κάμερες για να αποθανατίσουν το στιγμιότυπο. Ίσως βέβαια, να είναι και ένα νέο trend που θέλει να λανσάρει. Μόνο η ίδια ξέρει.