Άγριες Μέλισσες: Σκληρή κριτική, λάθη παραγωγής, είναι κουραστικό…

Οι Άγριες Μέλισσες συγκεντρώνουν διθυραμβικά σχόλια και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όμως δεν λείπουν και οι -ελάχιστες προς το παρόν- αρνητικές κριτικές για τις Άγριες Μέλισσες.

Διαβαστε τι έγραψε το nassosblog:

Την άποψή μου για τις Άγριες μέλισσες την κατέθεσα απο την πρεμιέρα τους. Κι αυτό διότι δεν φοβάμαι να πώ την γνώμη μου, δεν κάνω δημόσιες σχέσεις και δεν έχω κανέναν να φιλτράρει τον «τρόπο» μου.

Βλέπετε σε μια εποχή που ένα σχεδόν καθημερινό σίριαλ θεωρείται απο πολλούς αριστούργημα… εγώ επιμένω πώς πρόκειται απλά για μια παραγωγή με πολλά λάθη.

Στην πρεμιέρα έγραψα αυτά.

Πλεόν μετά απο μια εβδομάδα προβολής… μπορώ να προσθέσω κι άλλα. Και να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και 26 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση που μου επιτρέπουν να συνάγω συμπεράσματα.

Το πρόβλημα της σειράς είναι πως είναι σχεδόν καθημερινή. Με τον τρόπο αυτό δεν χτίζεται το στοιχείο της αναμονής στον τηλεθεατή και παράλληλα δεν επιτρέπει ποιότητα στην πλοκή του σεναρίου. Όλο το παιχνίδι είναι στηριγμένο στο κάστ… και στο βουκολικό περιβάλλον.

Το μοναδικό στοιχείο που κάνει την διαφορά στο σενάριο αλλά αναμένεται να καεί οσωνούπω; Είναι οτι ενώ περιμένεις να δεις εμποδισμένους έρωτες βλέπεις ενα αριστοτεχνικά δομημένο νουάρ.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως είναι αργό και κουράζει. Πρόβλημα επίσης είναι πως ενώ μας ταξιδεύει σε μια άλλη Ελλάδα… η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι σύγχρονή. Σημερινή.

Δεν υπάρχουν αυτοί οι τοπικοί γλωσσικοί ιδιωματισμοί που θα μας κάνουν να συμμετέχουμε βιωματικά, η αν θέλετε διαδραστικά στην σειρά.

Υπάρχει μια εναγώνια προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα «Game Of Thrones» σε ίντριγκα και σε πλοκή αλλά στο τέλος το μόνο κοινό σημείο του σεναρίου είναι οι φοράδες και τα άλογα.

Δίνω ένα μήνα… με υψηλές αποδόσεις.

Μετά.. τον μήνα θα δούμε πολλά να αλλάζουν… και πολλούς να πηγαίνουν πολύ πιθανόν και στο σπίτι τους…