#GNTMgr: Ξεκίνησε η σφαγή. Γιατί αποχώρησαν Πόπη και Κατερίνα. Κλάμματα [video]

Γιατί αποχώρησαν δυο κοπέλες, η Ποπη και η Κατερίνα από την πρώτη δοκιμασία στο σπίτι του GNTM; Δάκρυα και ένταση.

Οι συντελεστές του GNTM έκαναν τις κοπέλες… λοκατζήδες και όσες δεν κρεμάστηκαν στο κενό… πήραν τις βαλίτσες τους και έφυγαν

Μπήκαν στο σπίτι, «έπαιξαν» σαν τις γατούλες με τα δωμάτια, βούτηξαν με τα ρούχα στην πισίνα και… αμέσως μετά ήρθε η ψυχρολουσία.

Για όλες, αλλά για δύο ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Τα κορίτσια του GNTM 2 εισήλθαν στο βασικό στάδιο του ανταγωνισμού, αλλά καμία από τις 24 δεν είχε φανταστεί τι τους περίμενε από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μέσα σε λίγες ώρες, χρειάστηκε να γίνουν… λοκατζήδες και δύο από αυτές, αποχαιρέτησαν το παιχνίδι, διότι δεν κατάφεραν να… πηδήξουν από 30 μέτρα ύψος.

Το σταριλίκι θέλει τρέλα, γερό στομάχι και αποφασιστικότητα. Δεν αρκεί η ομορφιά…

Από την πρώτη ημέρα, λοιπόν, οι συντελεστές του ριάλιτι έδειξαν τις προθέσεις τους. Με πιο απλά ελληνικά… θα γίνει σφαγή.

Ήδη οι πρώτες δύο αποχωρήσεις GNTM είναι γεγονός, με τις Πόπη και Κατερίνα να μαζεύουν τα πράγματά τους πριν καν τα… βγάλουν από τις βαλίτσες τους.

Η δοκιμασία ήταν να κατέβουν με σχοινί από ύψος 30 μέτρων και να κάνουν πασαρέλα. Κάποιες το διασκέδασαν, κάποιες δυσκολεύτηκαν, δύο δεν κατάφεραν να κρεμαστούν στο κενό. Αυτές οι δύο ήταν που επέλεξε η επιτροπή των κριτών να… ακυρώσει το εισιτήριο εισόδου και να τους δείξει την έξοδο από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την αποχώρηση των κοριτσιών από το GNTM: