Γιατί αλλάζει ώρες ο ΣΚΑΙ: Πότε θα παίζουν Λόγω Τιμής και Πολυκατοικία [video]

Ανακατατάξεις έρχονται στον ΣΚΑΪ. Πότε θα προβάλλονται πια Λόγω Τιμής και Της πολυκατοικίας;

Παρ’ όλο που εδώ και καιρό φημολογείται ότι ο σταθμός σκέφτεται να αλλάξει ώρα μετάδοσης στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σίριαλ που θα μετακινηθούν είναι το Λόγω Tιμής και η «Πολυκατοικία».

Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα και την Τρίτη που στις 23:00 παίζουν στο Star το GNTM και στον ΑΝΤ1 οι «Άγριες μέλισσες», το «Λόγω Tιμής» και η «Πολυκατοικία» έκαναν τηλεθεάσεις που δεν τους άξιζαν.

Οι άνθρωποι του σταθμού λοιπόν εισηγήθηκαν τα δύο αυτά σίριαλ να αλλάξουν ώρα και μέρα μετάδοσης, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση.

Λόγω Τιμής: Αλλάζει ώρα – Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Επιστροφή στην τηλεόραση έκανε η αγαπημένη σειρά Λόγω Τιμής έπειτα από 20 χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το δημοφιλές σίριαλ μαγνήτισε στην πρεμιέρα του το τηλεοπτικό κοινό, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρότι προβλήθηκε στις 11 το βράδυ.

Αλλαγή ώρας για το Λόγω Τιμής

Το Λόγω Τιμής, η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, μεταφέρεται στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης, στις 23:00, αμέσως μετά τη σειρά «8 λέξεις».

Η προβολή της σειράς «Θα γίνει της πολυκατοικίας» αντί για δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται μόνο κάθε Παρασκευή στις 21.00. Ενώ, στη συνέχεια θα ακολουθεί το talent show «The Voice of Greece».

Δες όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»: