Τηλεθέαση Άγριες Μέλισσες, X-Factor, Μουρμούρα, Κρατάς μυστικό; Ποιοι άνοιξαν σαμπάνιες, έκπληξη

Ποιος έκανε την έκπληξη στην τηλεθέαση της Πέμπτης από τα προγράμματα Άγριες Μέλισσες, X-Factor, Μουρμούρα, Κρατάς μυστικό;

Υψηλή τηλεθέαση για άλλη μια μέρα για τη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας.

Όμως η έκπληξη στην τηλεθέαση ήρθε από άλλου κερδίζοντας την πρωτιά στη ζώνη του.

Πρόκειται για το X-Factor της Δέσποινας Βανδή που ήρθε πρώτο στη ζώνη 22:00-23:00, καταγράφοντας υψηλά ποσοστά για το OPEN.

Ας τα παρουμε με τη σειρά.

Στις 21.00 η κωμωδία «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κράτησε την πρωτιά στον ALPHA, με ποσοστό τηλεθέασης 20,5% απέναντι στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν Ήμουν Πλούσιος που περιορίστηκε στο 13,6%.

Στον ΣΚΑΙ, το διπλό επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» κατέγραψε ποσοστό 12,5% στα νεανικά κοινά.

Το βράδυ της Πέμπτης στο OPEN, προβλήθηκε η δεύτερη ημέρα των Chair Challenge του X-Factor. Το talent show συγκέντρωσε ποσοστό 14%, ενώ ανά τέταρτα άγγιξε ακόμη και το 18,6%.

Για την ακρίβεια το show του OPEN βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ 22.00 και 23.00 περίπου και πριν ξεκινήσει η σεριά εποχής του ΑΝΤ1.

Τηλεθέαση που έπιασε 30άρι για τις Άγριες Μέλισσες

Η σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, χωρίς το όπλο του STAR που ακούει στο όνομα GNTM, δεν δυσκολεύεται να βρεθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά έσπασε το… φράγμα του 30% (30,6%) στα νεανικά κοινά. Το σίριαλ βρέθηκε σε τέταρτο προβολής του σε ποσοστό τηλεθέασης 34,8%.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την Πέμπτη έκανε πρεμιέρα και η νέα κωμωδία του ALPHA, «Κρατάς Μυστικό;» στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Μελέτης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 15,6%, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen.