8 celebrities με υπέροχο καστανό χρώμα!

Υπάρχουν φορές που η ανάγκη για μια αλλαγή ”χτυπάει κόκκινο” και ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες το πρώτο που συνηθίζουμε να αλλάζουμε είναι το χρώμα και το κούρεμα στα μαλλιά μας.

Αν φέτος είστε έτοιμες για μια δραστική αλλαγή προς τη σκούρα παλέτα χρωμάτων του κομμωτή σας, όμως ακόμη δεν έχετε επιλέξει την κατάλληλη απόχρωση σας έχουμε τη λύση! Το Beauty Magazine σας παρουσιάζει 8 πολύ αγαπημένες celebrities με υπέροχα καστανά για να διαλέξετε αυτό που σας πηγαίνει περισσότερο!

Alessandra Ambrosio

Jessica Alba


Selena Gomez

Το καστανό είναι αναμφίβολα μια απόχρωση που λατρεύουν τόσο οι Ελληνίδες σταρ όσο και οι celebrities του Hollywood. Θεωρείτε το πιο ζεστό από την παλέτα χρωμάτων των κομμωτών καθώς προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο και χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο γλυκές επιλογές γιατί χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.


Nicole Scherzinger

Οι αποχρώσεις ποικίλλουν ανάλογα με τη διάθεση! Σταχτί: ψυχρό χρώμα που θυμίζει γκρίζο, Σοκολατί: μοιάζει με το χρώμα της σοκολάτας, εξάλλου το προδίδει και το όνομά του, Μπρονζέ: καστανό που κοκκινίζει αρκετά, ιδανικό για μεσογειακές επιδερμίδες, Bronde: ανάμειξη καστανού με ξανθού,


Jennifer Lopez


Ariana Grande

Σαντρέ: ψυχρό και ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, Κανελί: μια απόχρωση ανάμεσα το χάλκινο και το καστανό, Cold Brew: ψυχρές και θερμές ανταύγειες σε μια ανοιχτή καστανή βάση, Espresso: αρκετά σκούρα βάση με πολύ λεπτές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, Ντορέ: θερμό καστανό που χρυσαφίζει, Latte: καστανό με κρεμώδεις ανταύγειες που θυμίζει τον αγαπημένο σου καφέ, Σκούρο καστανό: σχεδόν μαύρο, χωρίς διχρωμίες.


Natalie Portman

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν επιλέξεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις μια απόχρωση του καστανού που να σου ταιριάζει!

Με ανταύγειες, balayage, διαφάνειες ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική επιλέξεις για να ανανεώσεις το στυλ σου, είμαστε σίγουροι πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις!