Πώς αντιμετωπίζουν 8 πολύ διάσημες celebrities την ακμή

Όλες μας έχουμε έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της ακμής. Για τις πιο τυχερές περνάει πιο…αναίμακτα, ενώ για άλλες κοπέλες είναι πραγματική κόλαση!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα μικρά σπυράκια που βγαίνουν κατά καιρούς στο πρόσωπό μας είναι ταλαιπωρία!

Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί..από ορμονικές αλλαγές και κακή διατροφή μέχρι άγχος και ημέρες έμμηνου ρύσης. Δύσκολα κάποια γυναίκα θα ξεφύγει από τα ενοχλητικά σπυράκια που όχι μόνο μας πονάνε, αλλά επηρεάζουν και την αυτοπεποίθηση μας!

Μη νομίζεις όμως, φίλη μου, ότι είσαι η μοναδική που το περνάει! Το Beauty Magazine βρήκε 8 αγαπημένες celebrities που μίλησαν ανοιχτά για το πρόβλημα της ακμής και σου παρουσιάζει παρακάτω τι είπαν για να πάρεις κουράγιο, δύναμη και μικρές συμβουλές για να την αντιμετωπίσεις!

Shay Mitchell

Όταν η διάσημη ηθοποιός του Pretty Little Liars ρωτήθηκες για το τι κάνει αν ξυπνήσει και δει πως έχει βγάλει σπυράκι απάντησε με χιούμορ ”Κάθομαι και κλαίω για 12 λεπτά”. Συνέχισε λέγοντας πως βάζει πολύ ελαφρά concealer στο σπυράκι με ένα υγρό σφουγγαράκι και πως δε χρειάζεται να τρελαινόμαστε όταν βγαίνει ένα σπυράκι. Η ίδια συνηθίζει να αποφεύγει τις τοπικές θεραπείες όπως να βάζει οδοντόκρεμα πάνω στην περιοχή.

Emma Stone

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Emma Stone μίλησε για το πρόβλημα της ακμής που αντιμετώπισε στα 17 της και συνεχίστηκε στην ηλικία των 20, όπου η ηθοποιός έκανε τα γυρίσματα της ταινία Easy A. Τόνισε μάλιστα πως τα σπυράκια της διορθώθηκαν μέσω… υπολογιστή!

Miley Cyrus

Η νεαρή pop star δήλωσε ”Μεγαλώνοντας ένιωθα πως ότι και α φορούσα, όπου και να ήμουν ο κόσμος κοιτούσε την κακή κατάσταση του δέρματος μου! Το δέρμα σου επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σου και το πως νιώθεις”. Για αυτό η τραγουδίστρια δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο αν δεν έχει πρώτα πλύνει το πρόσωπό της και καθαρίζει πολύ συχνά τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιεί για το καθημερινό της μακιγιάζ.

Nina Dobrev

Η αγαπημένη ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έγινε είπε πως βγάζει συνεχώς σπυράκια και τα αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, συνήθως με ειδικές αλοιφές. ”Κάποιες φορές, μάλιστα, ξεχνάω ότι έχω αλοιφή στο πρόσωπό μου και βγαίνω έξω με αυτή. Τι να κάνουμε? Έτσι είναι η ζωή και τις κάποιες φορές όλοι νιώθουμε ανασφαλής, όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε στα νέα κορίτσια ότι είναι τέλειες ακριβώς όπως είναι” είπε η star του Vampire Diaries.

Keira Knightley

Η Keira Knightley αποκάλυψε πως το δέρμα της ήταν σε κακή κατάσταση μέχρι τα 25. Παρόλο που είχε δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα, κανένα δεν φάνηκε να τη βοηθάει. Αργότερα, η ίδια ανακάλυψε πως ήταν θέμα διατροφής και ορμονών.

Rihanna

Η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της δήλωσε χαμογελώντας ”Έχω μια κακή μέρα κάθε μήνα. Βγάζω σπυράκια, είμαι χοντρή και σε άσχημη διάθεση. Μάλλον μια κακή εβδομάδα θα έλεγα”. Αυτές τις μέρες, η Rihanna φροντίζει να κόβει τελείως το αλκοόλ από την καθημερινότητά της και να αυξάνει τις ποσότητες νερού που πίνει.

Cameron Diaz

Η Cameron Diaz πρόσφατα, στο βιβλίο που εξέδωσε, περιγράφει πως το δέρμα της ήταν σε άθλια κατάσταση μέχρι την ηλικία των 20 χρόνων. Όπως λέει η ίδια, αυτό οφειλόταν καθαρά στο γεγονός ότι έτρωγε συνεχώς burgers, τηγανιτές πατάτες και κατανάλωνε πολλά αναψυκτικά. ”Είχα το χειρότερο δέρμα, ντρεπόμουν πολύ και ήταν πολύ δύσκολο να καλύπτω τα σπυράκια μου. Ένιωθα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου”.

Camilla Cabello

Η πολυαγαπημένη pop star όταν ρωτήθηκε για τη ρουτίνα που ακολουθεί για να κρατάει το δέρμα της σε άψογη κατάσταση, είπε: ”Τον καιρό που βρισκόμουν σε περιοδεία το δέρμα μου ήταν χάλια. Φοβόμουν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Όταν έφτιαξα τη διατροφή μου με βοήθησε πάρα πολύ! Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το δέρμα στην αυτοπεποίθηση μου μέχρι που το έζησα. Ήταν απαίσιο”.