Απιστία: Τα 4 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν σου είναι πιστός…

Η απιστία είναι ένα γεγονός που, όταν συμβαίνει, μπορεί να προκαλέσει το ράγισμα της σχέσης.

Πληγώνει ιδιαίτερα το άτομο που τη βιώνει και οδηγεί στον κλονισμό της εμπιστοσύνης και και τις πιο πολλές φορές ακόμη και τη διάλυσή του ζευγαριού.

Παρόλα αυτά μια απιστία δε γίνεται πάντα γνωστή και υπάρχουν και περιπτώσεις όπου γίνεται αντιληπτή μετά από αρκετό καιρό. Υπάρχουν κάποια σημάδια, όμως, που ενώ μπορεί να μην τους δίνουμε σημασία υποδεικνύουν ότι ο σύντροφός μας δεν είναι πιστός. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Μυστικοπάθεια 

Αν έχεις παρατηρήσει ότι κρύβει την οθόνη του κινητού του, ότι απαντάει στα κρυφά ή ότι έχει αλλάξει όλους τους κωδικούς του σε Facebook, Instagram, Twitter και όποιον άλλο λογαριασμό σε social media έχει, τότε κάτι πάει στραβά.

Η τόση μυστικοπάθεια μάλλον σημαίνει ότι θέλει να κρύψει πράγματα που έχει κάνει ή σκοπεύει να κάνει.

Συνεχείς έξοδοι  

Αν μένετε μαζί και μονίμως απουσιάζει από το σπίτι ή αν δε συζείτε, όμως αντί να δει εσένα κανονίζει συνέχεια να βγει με φίλους του, τότε σίγουρα κάτι τρέχει.

Πάντα βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να περνάει και αυτός τη φάση του, αλλά όταν αυτή η φάση κρατάει απελπιστικά πολύ, ίσως έχει έρθει η ώρα να το ψάξεις!

Δεν κάνετε σεξ 

Εντάξει είναι απόλυτα λογικό να μην έχετε όρεξη κάθε μέρα και σίγουρα ο ψυχολογικός παράγοντας, όπως το άγχος και η κούραση, δε βοηθούν ιδιαίτερα στην ερωτική επαφή.

Αν όμως δεν έχει καθόλου όρεξη και προβάλλει συνεχώς δικαιολογίες για να μη βρεθείτε στο ίδιο κρεβάτι, το πιο πιθανό είναι ότι κάπου αλλού έχει στρέψει το σεξουαλικό του ενδιαφέρον.

Ξαφνικά δώρα και εκπλήξεις

Είναι γεγονός πως οι πιο πολλοί άντρες δεν είναι και πολύ ρομαντικοί, ειδικά σε ότι αφορά δώρα, εκπλήξεις, ταξίδια και τα λοιπά.

Όταν λοιπόν βλέπεις μια αυξημένη δραστηριοποίηση σε αυτόν τον τομέα, μάλλον είναι η προσπάθεια του να καλύψει τις τύψεις για κάτι που έχει κάνει.

Αν σου φέρνει γλυκά, κοσμήματα, αρκουδάκια και σε περιμένει κάθε μέρα έξω από τη δουλειά για να σε γυρίσει σπίτι…ή πολύ ερωτευμένος είναι ή σου έχουμε άσχημα νέα.

Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως διαβάζοντας αυτά, πρέπει να καταδικάσετε το σύντροφό σας. Καλό θα ήταν όμως, αν έχετε ενδείξεις, να το ψάξετε λιγάκι παραπάνω γιατί ίσως τελικά να μην είναι και τόσο πιστός όσο νομίζατε.