Camila Cabello-Shawn Mendes: Από πότε είναι τελικά ζευγάρι;

Η είδηση πως ο Shawn Mendes και η Camilla Cabello είναι ζευγάρι, αποτελεί το πιο ”ζουμερό” κουτσομπολιό στο Hollywood αυτή τη στιγμή.

Η σχέση τους φαίνεται να προχωράει σταθερά και οι δυο τους μοιάζουν να είναι αρκετά ερωτευμένοι.

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, απαθανατίζονται από τους paparazzi που κάνουν ουρά για μια κοινή τους φωτογραφία και όχι άδικα, καθώς είναι το πιο hot ζευγάρι στο χώρο της showbiz.

Οι αγαπημένοι celebrities φαίνεται να ζουν ένα μεγάλο ειδύλλιο μετά από τη φιλική σχέση που είχαν για πολλά χρόνια.

Παρόλο που το ταλαντούχο ζευγάρι απέφευγε για αρκετό καιρό να κάνει κοινές εμφανίσεις και δηλώσεις για τη σχέση του, οι fans του ζητούσαν διακαώς να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, με πιο πρόσφατη αποκάλυψη αυτή του Shawn Mendes.

Στις 26 Οκτωβρίου ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε σε ένα Q&A στην Αυστραλία, όπου εκεί δόθηκε η δυνατότητα στους θαυμαστές του να τον ρωτήσουν πράγματα για την μουσική του καριέρα αλλά φυσικά και για…την Camilla.

Σε ερώτηση λοιπόν που του τέθηκε για το πότε ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με την όμορφη λατίνα , ο νεαρός pop star έδωσε μια απάντηση που εξέπληξε τους παρευρισκόμενους.

Οι fans αλλά και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο χώρο πίστευαν ότι το ζευγάρι μετράει μαζί περισσότερο καιρό, όμως ο αγαπημένος του κοινού Shawn Mendes διέψευσε τους πάντες δίνοντας ακριβής ημερομηνία για το πότε ξεκίνησαν τα ραντεβού του με τη μικροκαμωμένη τραγουδίστρια.

”Δε βγαίνουμε ραντεβού για τόσο πολύ. Βγαίνουμε από τις 4 Ιουλίου επίσημα” είπε κατά λέξη.

Επομένως η σχέση των δύο μετράει μόλις 4 μήνες!