Διαθήκη Νανάς Καραγιάννη: Εξελίξεις, ποιος ο κληρονόμος, πήρε σπίτια και χιλιάδες ευρώ [video]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κρυφή διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη που βγήκε στην φόρα δύο χρόνια μετά από τον θάνατό της.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση για τη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη με την οποία έχει αφήσει χιλιάδες ευρώ και σπίτια ως κληρονομιά.

Παρά το γεγονός ότι η Νανά Καραγιάννη φαινόταν να έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, άφησε στον κληρονόμο που επέλεξε χιλιάδες ευρώ και δυο σπίτια.

Ή μήπως πρόκειται για ΤΗΝ κληρονόμο, τη γυναίκα που έμεινε άναυδη όταν έμαθε ότι είναι η μοναδική κληρονόμος στη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη;

Η αλήθεια είναι οτι η κληρονόμος της αδικοχαμένης δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη έρχεται το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και αποκαλύπτει τα πάντα για την κληρονομιά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «Ευτυχείτε» ασχολήθηκε με το θέμα και ο ρεπόρτερ Σωτήρης Καραμίτζας επικοινώνησε με τη στενή φίλη της Νανάς Καραγιάννη, Βανέσα Στρατάκη, η οποία δε να πιστέψει ότι υπάρχει διαθήκη:

«Μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Ήξερα ότι η Νανά δεν είχε τίποτα και περνούσε πολύ δύσκολα οικονομικά. Ειδικά αφού έχασε τη δουλειά της…».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μετά την προβολή του βίντεο. «Έχει κάποια βάση όλο αυτό δεν γίνεται. Ξεκίνησε από το tlife, όπου είναι ένα site που κάνει εξαιρετικό ρεπορτάζ και έγκυρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι περιέχει η διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη

Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η δημοσιογράφος και φίλη της Νανάς Καραγιάννη, Αφροδίτη Υψηλάντη, δεν είχε χρήματα ούτε για τα φάρμακά της…

Η διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη είναι σύμφωνα με πληροφορίες χειρόγραφη.

Όταν η Νανά Καραγιάννη έφυγε, ο κληρονόμος με έκπληξη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενό της.

Έμεινε άναυδος όταν η τράπεζα μετά από μήνες τον ενημέρωσε για το χρηματικό ποσό που είχε κληρονομήσει!

Όπως όλοι μας, έτσι κι εκείνος, γνώριζε τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια, καθώς τη στήριζε στις δυσκολίες της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάλιστα, έχει ήδη γίνει αποδοχή της κληρονομιάς.