Ενώπιος ενωπίω η Κάτια Δανδουλάκη: Αγέραστη 20 χρόνια μετά, ποσό χρόνων είναι πραγματικά, ηλικία [video]

Πώς εμφανίστηκε η Κάτια Δανδουλάκη στο Ενώπιος ενωπίω 20 χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου το 2000;

Αγέραστη εμφανίστηκε η Κάτια Δανδουλάκη στο Ενώπιος ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δείτε βίντεο της Κάτιας Δανδουλάκη στο Ενώπιος ενωπίω.

Πόσο χρόνων είναι σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη και ποια η πραγματική της ηλικία που δεν αποκαλύπτει ποτέ;

Στο τέλος της εκπομπής μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόβαλε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στο Ενώπιος ενωπίω τον Φεβρουάριο του 2000, αφήνοντας τους πάντες άφωνους από την αναλλοίωτη εικόνα της στον χρόνο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, για το πώς αποφάσισε να πει το “ναι”, για το ρόλο της, αλλά και για τα νέα παιδιά που συνεργάζεται.

«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου.

Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουν. Όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι, τι ταλέντα…», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε τι είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο Ενώπιος ενοπίω για τις Άγριες Μέλισσες:

Κάτια Δανδουλάκη ηλικία

Η αλήθεια είναι οτι η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου 1948, άρα η ηλικια της Κάτιας Δανδουλάκη είναι 71 χρονών.

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1948, η Κάτια Δανδουλάκη τελείωσε τη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν και το London School of Dramatic Art.

Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο συνεργάστηκε με το BBC σε τηλεταινίες και ραδιοφωνικές παραγωγές. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη (ο οποίος απεβίωσε το 2006), ο οποίος έχει μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Κάτια Δανδουλάκη πλαστικές, μπότοξ

Η Κάτια Δανδουλάκη προσπαθεί πάρα πολύ να στερείται όλα όσα παχαίνουν. Και ναι, έχει κάνει «τα πάντα» σε σχέση με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά πάντα πρόσεχε να μην παραμορφωθεί.

Ακρως αποκαλυπτική, η Κάτια Δανδουλάκη σε τηλεοτπική συνέντευξη έχει αναφέρει ότι για να διατηρηθεί στα κιλά της όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί πάρα πολύ και στερείται όλα όσα παχαίνουν.

Κι απόλυτα ειλικρινής με τις πλαστικές επεμβάσεις είπε πως έχει κάνει τα πάντα αλλά πάντα η προσοχή της ήταν να μην παραμορφωθεί.

1 Response
  • El
    7 Νοεμβρίου, 2019

    Oti exei polles sfeikes, ekei.