Γαλλικό μανικούρ: Μία κλασσική λύση για νύχια ή μία κλασσική ευκαιρία για ατελείωτες δημιουργίες; [φωτο]

Το γαλλικό μανικιούρ είναι πιθανώς η πιο σικάτη και ασφαλής επιλογή που έχει στη “φαρέτρα” της κάθε τεχνίτρια αλλά και κάθε πελάτισσα που δεν θέλει να βγει εκτός της ζώνης ασφαλείας της!

Μία τεχνική που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια και την κομψότητα! Παρακάτω θα δείτε το πόσο όμορφα μπορεί να συνδυαστεί με πιο μοντέρνες εμπνεύσεις… Ίσως και λίγο τολμηρές…

Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε να προσθέσουμε και τις κλασσικές επιλογές που δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Κλασσικό γαλλικό

Είτε με πιο λεπτή είτε με πιο φαρδιά γραμμή, σε οβάλ ή τετράγωνα νύχια, το κλασσικό γαλλικό είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να επιλέξεις τι χρώμα  θα κάνεις αυτή τη φορά στο μανικιούρ σου!

Αν παρόλα αυτά το διαλέγεις πολύ συχνά και ίσως το  έχεις βαρεθεί, τόλμησε να χρωματίσεις τον παράμεσο λευκό, ροζ, μπεζ ή ακόμη και τελείως διάφανο.

Γαλλικό με χρυσές πινελιές!

Για τις κυρίες που λατρεύουν τη λάμψη δεν υπάρχει  πιο ιδανική επιλογή από το χρυσό! Ένα nail art σε χρυσό χρώμα, όχι μόνο θα τραβήξει τα βλέμματα αλλά θα δώσει στα νύχια σας και μια διαφορετική αίγλη. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και κάνε μια πιο εκκεντρική επιλογή που, πίστεψέ μας, θα σε δικαιώσει!

Γαλλικό με στρας!

Τι πιο αριστοκρατικό να διαλέξεις να κοσμήσει τα νύχια σου από τα στρας? Η πιο συνηθισμένη επιλογή στο γαλλικό μανικιούρ είναι η τοποθέτηση στρας στον παράμεσο σε διάφορους σχηματισμούς και διαφορετικά μεγέθη. Αν όμως ανήκεις στις πιο τολμηρές, μπορείς να γεμίσεις ακόμη και ένα ολόκληρο νύχι για να κλέψεις την παράσταση! 

 Γαλλικό με χρώμα!

Από τις πιο αγαπημένες παραλλαγές του συγκεκριμένου μανικιούρ είναι αυτή στην οποία η γραμμή του γαλλικού δε γίνεται με λευκό αλλά με κάποιο άλλο χρώμα! Με πιο συνηθισμένη επιλογή το μαύρο ως  αντικαταστάτη  του λευκού, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό! Για κάτι ακόμη πιο εκκεντρικό μη διστάσεις να επιλέξεις μπλε, πράσινο και μοβ ή fluo χρώματα για τους καλοκαιρινούς μήνες.