Μετατρέψτε το πρωινό μακιγιάζ σε βραδινό με 2 μόνο κινήσεις!

Είσαι από το πρωί στη δουλειά και αποφάσισες να βγεις το βράδυ να πιεις ένα ποτό με την κολλητή σου, το αγόρι σου η’ την παρέα;

Με δύο απλές κινήσεις μπορείς να μεταμορφώσεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Για τους περισσότερους ανθρώπους το πρωινό ξύπνημα είναι μια αρκετά κουραστική συνήθεια, η οποία συνοδεύεται συνήθως από οκτάωρη εργασία. Ειδικά για την πλειοψηφία των γυναικών, το καθημερινό μακιγιάζ είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και κόπο ιδιαίτερα για όσες…δεν το κατέχουν και πολύ το αντικείμενο. Ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ είναι το ιδανικότερο

Παρόλα αυτά το να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό είναι επίσης πολύ εύκολο γιατί θέλει μόνο δύο βήματα! Δεν έχεις λοιπόν παρά να…

1. Ανανεώσεις ελαφρά το  βάψιμο που έχεις ήδη! Πέρνα μια ελαφριά στρώση από το αγαπημένο σου make up, βάλε λίγο concealer για επιπλέον λάμψη και ανανέωσε το eye-liner σου.

2. Τονίσεις τα μάτια σου δημιουργώντας ένα πανεύκολο smokey eye με λίγη σκούρα σκιά σε γκρι ή μαύρο. Θα αναδείξεις αμέσως το βλέμμα σου και χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα δημιουργήσεις ένα πιο βραδινό look.

Ένας εναλλακτικός τρόπος να μετατρέψεις το μακιγιάζ σου από πρωινό σε βραδινό είναι…τι άλλο? Τα πολυαγαπημένα μας κραγιόν! Ένα έντονο lipstick είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για μια βραδινή έξοδο!

Τα σκούρα χρώματα ενδείκνυνται για τους χειμωνιάτικους μήνες, ενώ αντίθετα για τους πιο ζεστούς προτείνονται πιο ζωηρές αποχρώσεις! Βαθύ κόκκινο, μπορντό, βυσσινί και σκούρο καφέ είναι ιδανικά για τους μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες! Αν πάλι είσαι από τις πιο τολμηρές, η μοβ παλέτα έχει άπειρους χρωματισμούς για να διαλέξεις!

Έχεις βαρεθεί τις συνηθισμένες χειμωνιάτικες αποχρώσεις? Τόλμησε να κάνεις τη διαφορά δοκιμάζοντας να φορέσεις ένα καλοκαιρινό κραγιόν! Ναι ναι! Καλά διάβασες…Φούξια, ροζ και πορτοκαλί, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, μπορούν να αποτελέσουν το must της βραδινής σας εμφάνισης!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το παρακάνεις τονίζοντας και τα μάτια και τα χείλη σου γιατί το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως δε θα είναι καθόλου κολακευτικό.