Mermaid tears: Η νέα τάση στο μακιγιάζ που λάτρεψε η Khloe Kardashian!

Οι πιο πολλές γυναίκες, βάζοντας και τον εαυτό μου σε αυτές, φοβούνται ιδιαίτερα να βάλουν χρώμα στην γκαρνταρόμπα τους και επιλέγουν ασφαλής αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο μακιγιάζ τους.

Οι παλέτες με πολύχρωμες σκιές και τα χρωματιστά μολύβια ματιών είναι για όλες μας πολύ διασκεδαστικά και trendy μέχρι να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε.

Τότε είναι που αρχίζουν τα δύσκολα… Και μη μου πείτε ότι δε φοβάστε πως το τελικό αποτέλεσμα θα θυμίζει περισσότερο τον Joker παρά μια εντυπωσιακά βαμμένη κοπέλα, γιατί δε θα σας πιστέψω!

Οι φετινές τάσεις μακιγιάζ χειμώνας 2020 όμως προστάζουν έντονα χρώματα στα μάτια, αλλά με έναν, θα λέγαμε, αρκετά διακριτικό τρόπο. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα mermaid tears, τη νέα τάση στο μακιγιάζ που θα λατρέψεις ακόμα κι αν φοβάσαι το χρώμα στα μάτια.

Η Khloe Kardashian πάντως σίγουρα τη λάτρεψε!


Τι είναι λοιπόν τα mermaid tears?

Στην ουσία πρόκειται για μία σκιά σε έντονο χρώμα στην εσωτερική γωνία των ματιών, που φωτίζει το βλέμμα και χαρίζει ένα fun effect.

Το σημαντικό είναι να διαλέξεις ένα χρώμα με βάση το χρώμα των ματιών σου, την επιδερμίδα σου αλλά και τα ρούχα που θα φορέσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να τα συνδυάσεις άψογα! Αν έχεις έντονους μαύρους κύκλους χρησιμοποίησε ένα καλό concealer για να τους καλύψεις και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις!

Πως να το κάνεις?

Αφού διαλέξεις το χρώμα που θες να χρησιμοποιήσεις, πάρε ένα μικρό πινέλο για να απλώσεις τη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, σχηματίζοντας ένα V. Για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι ματιών.

Καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα αδιάβροχο για να μη μουτζουρωθείς στην περίπτωση που ιδρώσεις!

Ολοκλήρωσε το look σου με μια καφέ σκιά στη κόγχη του ματιού, μια μπεζ στο κινητό βλέφαρο και αρκετές στρώσεις από την αγαπημένη σου μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα σου.

Έτσι τα funky mermaid tears θα είναι το επίκεντρο της προσοχής και το μόνο σίγουρο είναι ότι με το μακιγιάζ αυτό θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να κινηθεί σε ουδέτερες αποχρώσεις. Την τελική πινελιά θα δώσει ένα ροζ ή καφέ ρουζ, που θα χαρίσει ένα χρώμα υγείας στα μάγουλά σου και ένα nude κραγιόν!