Νύχια 2019-2020: Χειμωνιάτικες ιδέες και αποχρώσεις που πρέπει να τολμήσεις!

Φίλες και Φίλοι τεχνίτες μπήκαμε σε όλα τα Fashion Week της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού να δούμε τι χρώματα λάτρεψαν οι διασημότητες, οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και οι τεχνίτες νυχιών!

Τα χρώματα είναι πάρα πολλά, εμείς όμως ξεχωρίσαμε τα πιο διαδεδομένα είτε στις κλασσικές τους μορφές είτε με διάφορες παραλλαγές.

All time classic red

Τα Κόκκινα και όλες οι παραλλαγές του, σύμβολο της Θηλυκότητας & της γοητείας αποτελεί πάντα νούμερο 1 επιλογή των πελατών μας.


TIP: Τολμήστε τα μεταλλικά κόκκινα σε όλες τις αποχρώσεις. Απλά θα τα λατρέψετε!!

Black is Black

Το μαύρο, κλασσικό, όμορφο και sexy σε κοντά ή μακριά νύχια είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή.


TIP: Τολμήστε το μαύρο στη ματ απόδοση του. Είναι must!

Dark Purple ( To δικό μας Μελιτζανί )

Πολύ ωραία επιλογή και φέτος. Το είδαμε πολύ σε όλες του τις παραλλαγές , συνδυασμένο άψογα με glitter ή strass.

TIP: Ο συνδυασμός με μικρές πινελιές foil ή φύλλα χρυσού θα απογειώσει το μανικιούρ σας

Deep Blue

Το είδαμε και μας άρεσε πολύ! Το βαθύ μπλε έκλεψε τις εντυπώσεις! Παρατηρήσαμε τις αποχρώσεις αυτές κυρίως σε κοντά τετράγωνα ή οβάλ νύχια. Πολύ φινετσάτο για όλες τις ηλικίες!


TIP: Ένας όμορφος συνδυασμός με το μπλε είναι το Marble effect ( Εφέ Μαρμάρου) αλλά και το Galaxy design.

What about Green

Tο πράσινο παρ όλο που δεν είναι συνηθισμένη επιλογή για πολλές πελάτισσες είναι μοναδικό! Φορέθηκε πολύ και σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις (λαδί, κυπαρισσί, σκούρο πράσινο) και το λατρέψαμε.


TIP: Ένα απλό minimal design θα το απογειώσει!

Only brown

Οι καφέ αποχρώσεις ήταν μέσα στις επιλογές των μεγάλων Nail designer και make up artist. Πάντα κομψό σε κοντά τετράγωνα νύχια αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή κυρίως για γυναίκες από 30 ετών, καθώς παρατηρήσαμε ότι σπάνια το επιλεγούν νεαρές ηλικίες.


TIP: Το καφέ είναι μοναδικό από μονό του! Προτιμούμε την glossy απόδοση του, ίσως με μια χρυσή οριζόντια γραμμή σε ένα νύχι είτε υπό μορφή γραμμικού σχεδίου είτε με Spider gel. Μια άλλη ιδέα είναι το cat eye. Δοκιμάστε τα!

Winter Grey

Το γκρι είναι ουδέτερο χρώμα και διαθέτει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, που σημαίνει πως είναι αδύνατον να μη βρούμε κάτι να μας ταιριάζει . Είναι αγαπημένο χρώμα που σπάνια μένει εκτός, καθώς κάθε σεζόν
προστίθενται νέες αποχρώσεις στην ήδη υπάρχουσα παλέτα. Από το πιο παλ μέχρι το πιο σκούρο, ιριδίζον ή μεταλλικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα των πελατών μας.


TIP: Τα γκρι σε συνδυασμό με ένα moon manicure θα δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Nude Nude Nude

Οι αποχρώσεις του Nude δεν έχουν φύγει λεπτό από τη μόδα αφού αποτελούν ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες, για όλες τις ηλικίες, για όλα τα επαγγέλματα..Κάτι σαν το γαλλικό ας πούμε, safe επιλογή για όλους! Η παλέτα χρωμάτων τεράστια.. από ροζ μέχρι πιο σκούρα του δέρματος.


TIP : Επιλέξτε nude αποχρώσεις για ένα french ή ένα νυφικό μανικιούρ. Αποτελεί πάντα σίγουρη επιλογή!