Όλη η αλήθεια για το σχήμα Σφακιανάκη-Γονίδη: Η αρρώστια, το άγχος και οι βρωμιές

Ποια η αλήθεια για τις συνεχόμενες αναβολές της πρεμιέρας του Σταμάτη Γονίδη και του Νότη Σφακιανάκη;

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για τη συνεργασία Σφακιανάκη- Γονίδη στο μαγαζί ναυαρχίδα του Ομίλου Πριόβολου.

Η αλήθεια είναι πως συνέβησαν πολλά. Και δεν δικαιολογείται ένα σχήμα μετά από δυο μήνες προβών να μην ανεβαίνει και να αναβάλλει κάθε φορά την πρεμιέρα του. Αυτό σήκωσε πολύ σκόνη.

Σκόνη που είτε σηκώθηκε από τους ανταγωνιστές του επιχειρηματία είτε από κάποιους καλοθελητές που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους…

Πάμε να πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή. Τα ρεζερβέ.

Το μαγαζί είχε το πρώτο Σαββατοκύριακο 1500 ρεζερβέ στην Παρασκευή και 1700 το Σάββατο. μόνο από την Κύπρο είχαν κανονίσει να έρθουν στην Αθήνα περισσότερα από 300 άτομα.

Λίγο πριν από την πρώτη πρεμιέρα ο Νότης Σφακιανάκης «γονατίζει».

Είναι αλήθεια πώς έπαθε υπερκόπωση. Όπως αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη αναβολή αγχώθηκε πολύ να προλάβει με αποτέλεσμα να γίνει χειρότερα.

Βλέπετε παρά το κακό όνομα που έχει στην πιάτσα και τον ακολουθεί ο χαρακτηρισμός «δύσκολος» και «περίεργος» ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει δείξει ποτέ ασέβεια απέναντι στο κοινό.

Εκεί ήταν που του είπε ο Πριόβολος ότι το αναβάλλω επ’ αόριστον μέχρι να γίνεις καλά…

Και τα λόγια του επιχειρηματία «διαβάστηκαν» διαφορετικά και βρώμισε η αγορά ότι το σχήμα χαλάει.

Δεν χαλάει.

Η αναβολή αφορούσε στην αποκατάσταση της υγείας του Νότη και την μη ανακοίνωση της πρεμιέρας τους μέχρι ο τραγουδιστής να είναι πλήρως καλά.