Εξομολόγηση Χατζηγιάννη: Τι είπε για Μακρυπούλια. “Στα δύσκολα η Ζέτα…” [video]

Τι είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα Μακρυπούλια;

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τη Ζέτα Μακρυπούλια – Η στήριξή της στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το σόου «The Final Four», στο οποίο συμμετέχει ως κριτής, για την καριέρα του, αλλά και για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη στήριξη που είχε απο εκείνη σε δύσκολες στιγμές.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

Όσον αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια στην ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος.

Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν».

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας.

Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Επίσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόδωσε μεταξύ άλλων πως αγαπά να ζητά την βοήθεια των delivery, την κλασική μουσική, τις βόλτες ενώ τον ηρεμεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο.