Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ χρώμα στα νύχια της! [φωτο]

Η αγαπημένη ηθοποιός λάνσαρε τη νέα κολεξιόν με χειμερινά ρούχα και οι αναρτήσεις της κατέκλυσαν το Instagram, το Facebook και όλα τα social media!

Μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου, η πανέμορφη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία συνεργατικά αποφάσισαν να  ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά ρούχων. Το SOMA Project είναι το αποτέλεσμα της έμπνευσης δυναμικών γυναικών με αστείρευτα όνειρα.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά με το ομολογουμένως πολύ cozy outfit από την καινούργια της κολεξιόν μας ξετρέλανε! Περισσότερο όμως μας ξετρέλανε το χρώμα που επέλεξε για τα νύχια της γιατί το ταίριαξε απόλυτα με το nude συνολάκι που φόρεσε!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι διάλεξε για το μανικιούρ της ένα από τα πιο γλυκά nude που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Δεν είναι άτονο, δεν κιτρινίζει και είναι απίστευτα κομψό και θηλυκό! Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα nude δε θεωρούνται γενικά χρώματα, καθώς αυτό που κάνουν είναι ουσιαστικά να ”μιμούνται” την απόχρωση του δέρματος μας. Παρόλα αυτά η nude παλέτα έχει άπειρους χρωματισμούς από τους οποίους μπορείς να διαλέξεις.

Τα nude χρώματα μας έχουν απασχολήσει κατά καιρούς ιδιαίτερα γιατί επιδέχονται πολλές παραλλαγές στο nail art τους, όπως strass, glitter, foil αλλά και πιο μινιμαλιστικά σχέδια όπως κάθετες γραμμές σε μαύρο λευκό.

Για τις πιο παιχνιδιάρες προτείνουμε να δοκιμάσετε να κάνετε πουά στον παράμεσο και για τις πιο τολμηρές ένα ανάγλυφο λουλούδι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Τα βασικά χρώματα στη nude παλέτα είναι το ροζ, το μπεζ, το γκρι και το ανοιχτό καφέ και πίστεψέ μας…δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βρει μια απόχρωση που να της ταιριάζει!

Ιδανικά για όλες τις ώρες, συνδυάζονται άψογα με κάθε outfit και είναι η ιδανική επιλογή για γάμο ή βάφτιση.