Γιατί πραγματικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νοσοκομείο τα Χριστούγεννα. Αποκλειστικό

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπουλου από το νοσοκομείο ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου δεν διευκρίνισε αν νοσηλεύτηκε η ίδια ή κάποιο κοντινό της πρόσωπο, όμως το gossiplife.gr βρήκε την αλήθεια.

Γιατί πραγματικά η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα;

Στο νοσοκομείο έκανε Χριστούγεννα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε με φωτογραφία της πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ανήρτησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο που βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά τους ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

«Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην με βρήκαν έτσι όπως θα ήθελα και είχα φανταστεί, αλλά οι εικόνες ήταν τόσο δυνατές και διδακτικές..που μια μέρα σαν και αυτή συνειδητοποιείς ακόμα μια φορά τι τελικά έχει σημασία!

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία, από ένα μέρος με πολύ αγάπη και ζεστασιά», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossiplife.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου δεν μπήκε η ίδια στο νοσοκομείο, αλλά συγγενικό της πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπουλου νοσηλεύεται εδώ και μια βδομάδα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα για γυναικολογικό πρόβλημα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου είναι συνεχώς στο πλευρό της και προσπαθεί να τη βοηθήσει να αναρρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.