Η πανέμορφη Shakira δεν είναι πια ξανθιά!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους fans της αγαπημένης τραγουδίστριας όταν η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό με τελείως διαφορετικό look από ότι την έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

Όλα αυτά τα χρόνια, η διάσημη pop star προτιμούσε το πιο ανάλαφρο στυλ για τα μαλλιά της, επιλέγοντας να τα αφήνει σχεδόν στη φυσική τους φόρμα.

Οι χαρακτηριστικές μπούκλες της ήταν μέχρι σήμερα το σήμα κατατεθέν όπως άλλωστε και η ξανθιά απόχρωση!

Η πανέμορφη Shakira τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει ιδιαίτερα φορτισμένο πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου της αρώματος ”Sweet Dreams”.

Επιπλέον, 13 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε επίσημα η ταινία της με τίτλο ”Shakira in concert: El Dorado World Tour”, η οποία έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει πληθώρα καλών κριτικών.

Η τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες έκανε μια δημοσίευση και έδειξε το νέο look που έχει υιοθετήσει, από το οποίο λείπουν τόσο οι ανάλαφρες μπούκλες αλλά και το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα!

Όπως φαίνεται λοιπόν στις παρακάτω φωτογραφίες η λαμπερή καλλιτέχνης έχει πλέον ίσια, μακριά και καστανά μαλλιά.

Η νέα εμφάνιση της τραγουδίστριας απέσπασε, σε λιγότερο από 24 ώρες, σχεδόν ένα εκατομμύριο likes και 6.000 σχόλια, τα περισσότερα από αυτά θετικά. Ενώ σε κάποιους fans φάνηκε να έλειψαν οι ξανθιές ατημέλητες μπούκλες, οι πιο πολλοί από αυτούς ενέκριναν την αλλαγή της όμορφης star.

”Δείχνεις τόσο όμορφη με ίσια μαλλιά. Πάντα είσαι όμορφη!” έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ κάποιος άλλος αστειεύτηκε λέγοντας πως ”Κάτι πολύ σημαντικό πρόκειται να γίνει αφού αποφάσισες να ισιώσεις τα μαλλιά σου”.

Άλλοι πάλι δεν παρέλειψαν να κάνουν πολύ ενθαρρυντικά σχόλια, τονίζοντας πως αυτά τα μαλλιά την κάνουν να μοιάζει με 20 χρονών κορίτσι.

Η 42χρονη πλέον Shakira έκανε τους πάντες να ζηλέψουν την άψογη εμφάνισή της και όπως χαρακτηριστικά έγραψε κάποιος στα σχόλια… ”Θυμίζει το κρασί. Όσο ωριμάζει γίνεται όλο και καλύτερο”.

Για την τελευταία της ζωντανή εμφάνιση στην τελετή λήξης του Davis Cup Finals, η πολυαγαπημένη Κολομβιανή καλλιτέχνης επέλεξε το ίδιο look και τράβηξε ξανά τα βλέμματα.

Γλυκό καραμελένιο καστανό, με ανάλαφρα ”σπασίματα” αντί για τελείως ίσιο χτένισμα. Εμείς πάντως έχουμε να πούμε, πως αυτή η γυναίκα ότι και αν κάνει στα μαλλιά της, παραμένει άκρως εντυπωσιακή!