Το χειμωνιάτικο χρώμα κραγιόν που αγαπήσαμε και πώς το φόρεσαν οι διάσημες!

Με την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και το χειμώνα να κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του, τα χρώματα στο καθημερινό μας μακιγιάζ αρχίζουν να σκουραίνουν και όσο και αν μας αρέσουν τα καλοκαιρινά ροζ, φούξια και κοραλί οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ήρθε η ώρα να δώσουν απλόχερα τη θέση τους στα ζεστά και πολυαγαπημένα καφέ, μπορντό.

Οι αποχρώσεις ποικίλουν προσφέροντάς μας άπειρες επιλογές για να διαλέξουμε! Από απαλούς nude χρωματισμούς και βαθιά καφέ μέχρι έντονα βυσσινί ή ακόμη και μαύρα, τα φετινά trends του χειμώνα στα κραγιόν φαίνεται να είναι πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη χρονιά!

Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε πώς έχουν φορεθεί οι αποχρώσεις αυτές από Ελληνίδες και ξένες celebrities και σου τις παρουσιάζει παρακάτω!

Courtney Cox

Eva Mendes

Jennifer Aniston

Kylie Jenner

Shay Mitchell

Gigi Hadid

Οι διάσημες σταρ του Hollywood φαίνεται πως τίμησαν ιδιαιτέρως τα χειμωνιάτικα χρώματα επιλέγοντας άλλοτε nude στο χρώμα του δέρματος με ελαφριές λάμψεις, άλλοτε καφέ ματ με έντονο μακιγιάζ ματιών και άλλοτε σκούρα με διακριτικό βλέμμα, αφήνοντας τα χείλη να κλέψουν την παράσταση! Οι Ελληνίδες celebrities ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας επέλεξαν ζεστές αποχρώσεις του καφέ και ήταν όλες υπέροχες!

Φαίη Σκορδά

Κατερίνα Γερονικολού

Ελένη Μενεγάκη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ενώ τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή showbiz δεν έλειψαν αγαπημένες αποχρώσεις όπως του βυσσινί ή πιο…ιδιαίτερες όπως του μαύρου!

Sara Hyland

Βάσω Λασκαράκη

Rihanna

Σίσσυ Χρηστίδου