Οι αλογοουρές που θα απογειώσουν το look σου από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε χρόνο κι άλλες που δεν έχουμε διάθεση να κάτσουμε μπροστά από έναν καθρέφτη για να φτιάξουμε με τις ώρες τα μαλλιά μας. Τι κάνουμε τότε; Πιάνουμε τα μαλλιά μας στην κλασική κι αγαπημένη αλογοουρά.

Είναι η ιδανική λύση για το πρωί όταν βιάζεσαι και θέλεις επειγόντως να φύγεις για τη δουλειά ή για το βράδυ όταν είσαι καλεσμένη σε μια εκδήλωση και δεν προλαβαίνεις να κάνεις μια στάση από το σπίτι για να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό hairstyle.

Γι’ αυτές τις περιπτώσεις και για πολλές ακόμη, σου δίνουμε μερικές ιδέες για αλογοουρές που θα απογειώσουν το look σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα κάνουν την εμφάνιση σου σίγουρα πιο stylish!

Οι αλογοουρές που θα απογειώσουν το look σου!

Επιμελώς ατημέλητη

Για να δώσεις την εντύπωση ότι μόλις ξύπνησες και έπιασες τα μαλλιά σου, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, πιάσε μια ψηλή αλογοουρά και με ένα χτενάκι δώσε περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος της. Φρόντισε να επιλέξεις ένα σχετικά μεγάλο λαστιχάκι ή μπορείς ακόμη να στριφογυρίσεις γύρω από ένα διάφανο λαστιχάκι μια τούφα των μαλλιών σου. Αμέσως, έχεις ένα look με αέρα από τα ’90s!

Χαμηλή και χαλαρή αλογοουρά

Είναι αυτή που αγαπούν οι fashion influencers στα social media και προσδίδει μια σοβαρότητα και γοητεία στο στυλ σου, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Σου προτείνουμε να δώσεις έμφαση στη χωρίστρα των μαλλιών σου, τονίζοντας την όσο πιο πολύ μπορείς!

Αλογοουρά ”ανανάς”

Για τις φίλες με τα σγουρά μαλλιά υπάρχει επίσης λύση. Σήκωσε τα μαλλιά σου στην κορυφή του κεφαλιού και πιάσε τα με ένα οποιοδήποτε λαστιχάκι. Στη συνέχεια, άφησε τις μπούκλες να πέσουν μπροστά και να ”ανεμίζουν” ελεύθερες. Με αυτό τον τρόπο κάνεις τις μπούκλες σου να φαίνονται ακόμα πιο πλούσιες.

”Φουσκωτή” αλογοουρά

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, ωστόσο είναι αρκετά απλό και επιλέγεται από πολλές γυναίκες. Πιάσε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε τμήματα με μικρά λαστιχάκια. Φρόντισε να έχουν περίπου την ίδια απόσταση μεταξύ τους, ενώ στο τέλος φούντωσε τα λίγο με τα χέρια σου.

Αλογοουρά με πλεξούδα

Αυτή κι εάν είναι εύκολη και ωραία λύση! Αφού πιάσεις την αλογοουρά σου, ξεκινά να φτιάχνεις μια πλεξούδα, είτε απλή είτε ψαροκόκκαλο, και
στη συνέχεια χαλάρωσε με τα χέρια σου το πάνω μέρος της, για περισσότερο όγκο.

”Τυλιγμένη”

Γιατί να μη τυλίξεις όλη την επιφάνεια της αλογοουράς σου με ένα αξεσουάρ που να φαίνεται ακριβό και να προσδίδει στην εμφάνισή σου περισσότερη κομψότητα? Ένα τέτοιο αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα βελούδινο ύφασμα ή μια κορδέλα, που μπορείς εύκολα να προμηθευτείς από οποιοδήποτε κατάστημα.