Το νέο σπίτι του Νίκου Μουτσινά!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης που, χρόνο με το χρόνο, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και έχει δημιουργήσει φανατικούς υποστηρικτές. 

Η καλλιτεχνική του φύση τον οδήγησε να σπουδάσει υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου, ενώ είναι απόφοιτος των Κρατικών Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και του Θεατρικού Εργαστηρίου “Θεσπίς”.

Ξεκινώντας την καριέρα του Αθήνα, ο Νίκος Μουτσινάς, έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha. Παράλληλα, το 2006 παρουσίαζε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Το 2008 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Την επόμενη χρονιά παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη τον Πρωινό Καφέ, μια συνεργασία η οποία απέτυχε, αφού το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία τους στα μέσα της σεζόν.

Το χρόνο που ακολούθησε, ο αγαπημένος ηθοποιός, συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη, ενώ από το 2009 έως το 2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής, μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη, στην εκπομπή Δέστε τους.

Τη διετία που ακολούθησε πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε με τη Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια, ενώ παρουσίαζε στο ίδιο κανάλι, μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη βραδινή εκπομπή Sunday Live, η οποία κράτησε μόλις τέσσερα επεισόδια.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην τηλεόραση σε ένα νεοσύστατο κανάλι, το Open TV, παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή Για την παρέα, η οποία σημείωσε πολύ υψηλή τηλεθέαση. Το Σεπτέμβρη του 2019 παρουσιάζει ένα remake της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, με το όνομα Καλό Μεσημεράκι, αλλά με την ίδια ομάδα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή του, ενημέρωσε το φανατικό του κοινό πως έχει μετακομίσει. Άφησε την παλιά του γειτονιά, το Κολωνάκι, και χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται το νέο του σπίτι, μας άφησε την εντύπωση πως είναι μια πιο ήσυχη και λιγότερο κοσμική περιοχή.

Το μεσημέρι λοιπόν του προηγούμενου Σαββάτου, που δε βρίσκεται στον αέρα, ο αγαπημένος παρουσιαστής δημοσίευσε για πρώτη φορά στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από το μπαλκόνι στο καινούργιο του σπίτι.

«Πρώτη φωτογραφία στο καινούργιο μου σπίτι. το λατρεύω το μπαλκόνι του και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Μιλιτερ, χακί και πορτοκαλί καρέκλα. Πώς να πω όχι?” έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του, με το γνωστο χιουμοριστικό του τρόπο και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Δείτε κάποια από αυτά παρακάτω:

”Καλορίζικο Νίκο. Δείξε μας και το εσωτερικό. Μισές δουλειές?”

”Μόνο με χαρές να είναι γεμάτο το νέο σου σπίτι!”

”Έρχομαι με γλυκά…”

”Δεν υπάρχει καλύτερος!”

”Καλορίζικο. Άντε και γαμπρός να βγεις από αυτό”

”Τι κάνεις ρε Νικολάκη μες στο κρύο? Πως θα παίξεις το βράδυ στη Βερβερίτσα?”

”Τέλειο το styling Νίκο”

”Καλορίζικο, τυχερό και πάντα γεμάτο αγάπη”

”Όλα τα βρίσκω υπέροχα…Στο ταβάνι ποιος ανέβηκε για τη λήψη?”

”Καλορίζικο! Κερνάς καφέ να έρθουμε?”