6 υγιεινά σνακ με λιγότερες από 100 θερμίδες!

Τα snacks μεταξύ των γευμάτων αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση έτσι ώστε να αποφύγουμε την υπερφαγία, την κατανάλωση δηλαδή μεγάλης ποσότητας τροφής σε ένα γεύμα.

Το Beauty Magazine έψαξε και σας παρουσιάζει παρακάτω 8 snacks με λιγότερες από 100 θερμίδες για να διαλέξετε!

Αυγό βραστό με φρυγανιά: Αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή καθώς ένα  μέτριο αυγό θα σου δώσει περίπου 70 kcals ενώ η φρυγανιά (κατά προτίμηση σικάλεως) μόλις 35 kcals. Το αυγό θα σου δώσει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας  και έτσι θα παραμείνεις χορτάτη για περισσότερη ώρα.

1 φέτα ψωμί του τοστ και 1 φέτα γαλοπούλα: Πολύ γρήγορο σνακ αποτελεί μια φέτα ψωμί του τοστ (λευκό ή ολικής άλεσης) με μια φέτα γαλοπούλα. Θα σας χορτάσει προσωρινά, χαρίζοντας στον οργανισμό φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, ενώ «κοστίζει» λιγότερες από 100 θερμίδες.

Ξηροί καρποί: Εύκολοι στην αποθήκευση και τη μεταφορά, οι ξηροί καρποί είναι ιδανική επιλογή snack μιας και είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, ασβέστιο και φυτικές ίνες  που θα σας χορτάσουν επαρκώς μέχρι την ώρα του επόμενου γεύματος. Για παράδειγμα 14-15 αμύγδαλα περιέχουν μόλις 100 θερμίδες.

Ημίπαχο Γιαούρτι με φρούτο: 1 μήλο (70 kcals) κομμένο και πασπαλισμένο με κανέλα, ανακατεμένο με ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Σούπερ υγιεινό και δροσιστικό σνακ και σου δίνει μόλις 100 θερμίδες.

Φράουλες με σοκολάτα. Για τις ημέρες που θέλετε απεγνωσμένα γλυκό 5 φράουλες βουτηγμένες σε λιωμένη μαύρη σοκολάτα είναι το ιδανικό snack.

Μπάρα δημητριακών: Ένα σνακ για όλες τις ώρες. Μια μπάρα μπορεί να σου δώσει από 75 έως 120 θερμίδες. Δώσε προσοχή στην έξτρα ζάχαρη