4 μυστικά για να έχεις δέρμα σαν top model!

Όλα τα top models έχουν μια αξιοζήλευτη επιδερμίδα που είναι λογικό οι περισσότερες γυναίκες να θέλουμε να την αποκτήσουμε!

Αν μη τι άλλο σε κάνουν να αναρωτιέσαι με τόση ταλαιπωρία που τραβάνε, πως ακριβώς τα καταφέρνουν να διατηρούν αυτό το αψεγάδιαστο δέρμα!

Δες παρακάτω τις συνήθειες που ακολουθούν τα μοντέλα για τέλεια επιδερμίδα και ακολούθησε τις για αντίστοιχα αποτελέσματα!

Ύπνος αγαπημένος

Αν δεν κοιμάσαι καλά, η επιδερμίδα σου δε θα δείχνει φρέσκια με τίποτα, παρά μόνο θαμπή και ταλαιπωρημένη! Δεν είναι τυχαίο που τα top models παγκοσμίως τον αποκαλούν…beauty sleep, γιατί όντως ο ύπνος και η ξεκούραση προσφέρουν μια ανανεωμένη και όμορφη επιδερμίδα. Επίσης, το βράδυ όταν κοιμάσαι αναπαράγονται καλύτερα τα κύτταρα, προσφέροντας και καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, ειδικά όταν έχεις εφαρμόσει μια ενυδατική κρέμα νυκτός.

Ενυδάτωση πάνω απ’ όλα

Υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από αυτό? Το μεγαλύτερο μέρος του οργανισμού μας αποτελείται από νερό, οπότε το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πάντα ενυδατωμένες. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα μας φυσικά! Ότι ηλικία ή τύπο δέρματος έχεις δεν πρέπει να ξεχνάς να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου. Επίσης μην αμελείς την καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού σου με μπόλικο νεράκι! Πίνε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια με νερό ημερησίως και πίστεψέ μας θα δεις διαφορά. Και όχι μόνο στην επιδερμίδα σου, αλλά και στον οργανισμό σου γενικότερα.

Καθημερινός καθαρισμός

Είτε έχεις μία πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, είτε μία πιο ανθεκτική είναι πολύ σημαντικό να μην την ”ενοχλείς”. Απέφυγε να κάνεις πολύ συχνά scrub και να χρησιμοποιείς μάσκες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Επίσης, μείνε πιστή στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου που περιλαμβάνει καθαρισμό με ειδικό σαπούνι και ενυδάτωση με την αγαπημένη σου κρέμα προσώπου.

Απολέπιση

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και κάνε ένα…beaute! Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια θα σε χαλαρώσει και θα σου προσφέρει ευεξία, ενώ μια καλή απολέπιση θα απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει την επιδερμίδα σου απαλή σαν μετάξι!