Δούκισσα Νομικού: Βόλτες στο Λονδίνο! [φωτο]

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Αγγλία και να απολαύσει με την οικογένεια της μοναδικές στιγμές.

Στη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε  ξανά η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο τους. Όπως φαίνεται, το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, καθώς το επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Το Λονδίνο, λοιπόν, φαίνεται ότι είναι μία από τις πόλεις που έχουν κλέψει την καρδιά της Δούκισσας Νομικού, αφού είναι η τρίτη φορά που ταξιδεύει εκεί μέσα σε ένα χρόνο.

Τον Νοέμβρη του 2017 η όμορφη Δούκισσα και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης ταξίδεψαν στην Αγγλική πρωτεύουσα ενώ το μοντέλο βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης του, και μαζί έζησαν μοναδικές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Τον περασμένο μήνα ο μικρός Σάββας έκανε το πρώτο του ταξίδι στο Λονδίνο και τώρα η οικογένεια Θεοδωρίδη βρίσκεται πάλι εκεί.

H γλυκιά μανούλα δεν παρέλειψε να μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές βόλτες με τους διαδικτυακούς της φίλους.