Shakira και Jennifer Lopez: τα έδωσαν όλα στο Super Bowl!

Μετά το περσινό φιάσκο με τους Maroon 5 και τον Adam Levine που ξεσήκωσε… θύελλα αντιδράσεων, φέτος η διοργανώτρια αρχή του Super Bowl αποφάσισε να κάνει δυναμική επιστροφή με Shakira και Jennifer Lopez να βάζουν ”φωτιά” στο κατάμεστο στάδιο του Μαϊάμι.

Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στο θρυλικό Super Bowl, το διασημότερο αθλητικό ημίχρονο στις ΗΠΑ, αφού σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός είχε την ευκαιρία να δει τις καυτές λατίνες να τα δίνουν όλα στη σκηνή!

Πρώτα η Shakira και στη συνέχεια η Jennifer Lopez, έκαναν εμφάνιση υπερθέαμα και μάγεψαν όλο το γήπεδο για σχεδόν 15 λεπτά.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η κόρη της Jennifer Lopez από τον πρώτο της γάμο, η 11χρονη Emme, η οποία ερμήνευσε μαζί με την μητέρα της, το διάσημο hit  ”Let’s Get Loud”.

Πριν από τη μεγάλη βραδιά, οι δύο σταρ είχαν δηλώσει:

”Νιώθω πραγματικά μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους» είπε η Shakira σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα. «Γυναίκες, Λατίνοι και άνθρωποι όλων των ηλικιών. Νομίζω ότι η Jennifer κι εγώ επαναπροσδιορίζουμε τα παραδείγματα για την ηλικία, την φυλή και το κοινωνικό υπόβαθρο. Δεν έχει πραγματικά καμία σημασία από πού κατάγεται κάποιος ή πόσο χρονών είναι… αυτό που μετράει είναι αυτό που έχεις να πεις. Και είμαστε εδώ και έχουμε πολλά να πούμε”.

Η Jennifer Lopez πρόσθεσε ”Έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά. Και οι δυο μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα εμφανιζόμασταν κάποια στιγμή στο Super Bowl. Είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι εδώ και πολύ ευγνώμων που μπορώ να το κάνω αυτό”.