5 Tips για να διώξεις τα «ψωμάκια»!

Αχ αυτά τα ψωμάκια! Πόσο μας ταλαιπωρούν τελικά.

Είμαι σίγουρη πως καμία από εμάς δεν τα θέλει και πως όλες κατά καιρούς έχουμε προσπαθήσει να τα ξεφορτωθούμε από πάνω μας.

Τι φταίει όμως και επιμένουν? Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τα εξαφανίσουμε μια και καλή;

Η ομάδα του Beauty Magazine βρήκε τα 5 πιο χρήσιμα tips για να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτά.

Νεράκι

Το νερό είναι υγεία! Όσο περισσότερο κρατάς ενυδατωμένο τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Φρόντισε να πίνεις νερό πριν διψάσεις, γιατί αυτό σημαίνει ότι το σώμα σου έχει ήδη αφυδατωθεί.

Σωστή διατροφή

Απλό και εύκολο! Διατήρησε μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς junk food, τηγανιτά και πολλά γλυκά. Μην αποκλείσεις καμία διατροφική ομάδα, όμως κατανάλωσε τα πάντα με μέτρο! 

Η γυμναστική κάνει θαύματα

Ευτυχώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές για να διαλέξεις το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει. Pilates, yoga, χορός, αεροβική, ακόμη και περπάτημα θα σε βοηθήσουν. Εμείς πάντως, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα προπόνηση με αντιστάσεις! 

Κοιμήσου σωστά

Πολύ σημαντικό κομμάτι για την καλή λειτουργία του οργανισμού σου, είναι ο ύπνος. Μην παραλείπεις να ξεκουράζεσαι σωστά. Θα παρατηρήσεις αλλαγές στη διάθεση, την ενέργεια και την απόδοση σου στη δουλειά ή την προπόνηση αν δοκιμάσεις επί μια βδομάδα να κοιμάσαι ένα γεμάτο 8ωρο!