Ανασφάλεια: Μήπως διώχνει τους άντρες;

Τελικά μήπως η ανασφάλεια είναι αυτή που οδηγεί τους άντρες μακριά σου? Έχεις σκεφτεί ποτέ πως ίσως με τη συμπεριφορά σου να τους απομακρύνεις επειδή δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση?

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στις παρακάτω κινήσεις, καλό θα ήταν να αρχίσεις να τις αποφεύγεις αν θες να μείνει δίπλα σου ο…prince charming:

Τον βομβαρδίζεις με μηνύματα

Είναι πολύ όμορφο να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι, ειδικά τον πρώτο καιρό. Καλό θα ήταν όμως να μην υπερβάλλεις για να μη δώσεις την εντύπωση ότι γαντζώνεσαι πάνω του. Μην του στέλνεις μήνυμα για να του πεις τι είδες, τι διάβασες και τι έφαγες! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κουράσεις και μάλιστα γρήγορα.

Δεν προλαβαίνει να σου λείψει

Μπορεί να είσαι ανυπόμονη για το αν και πόσο τελικά ενδιαφέρεται για εσένα, με το να μην του αφήνεις όμως τον προσωπικό του χώρο, δεν πρόκειται να του λείψεις και να σε αναζητήσει. Δώσε του την ευκαιρία να δει ότι έχεις και εσύ ζωή και ότι μπορείς να περνάς όμορφα με τον εαυτό σου και με φίλους, ακόμη και αν εκείνος δεν είναι παρών.

Τον κυνηγάς

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε θεωρήσει δεδομένη, γιατί σίγουρα θα χάσει το ενδιαφέρον του. Άφησε τον να διατηρήσει το ρόλο του ”κυνηγού” και να πάρει πρωτοβουλίες για να σου στείλει ένα μήνυμα, να σε πάρει ένα τηλέφωνο ή να σου προτείνει μια έξοδο για ποτό.

Περιμένεις πάντα επιβεβαίωση

Καλό είναι να ζητάς τη γνώμη του συντρόφου σου, αλλά εξίσου καλό είναι να έχεις και τη δική σου προσωπική άποψη είτε αυτό έχει να κάνει με ρούχα, είτε με χτένισμα είτε ακόμη και με…συναισθήματα. Μην τον ρωτάς κάθε μέρα αν σε αγαπάει, μην περιμένεις να εγκρίνει κάθε outfit που επιλέγεις και γενικά μην ψάχνεις συνεχώς την επιβεβαίωση του!